ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισέ: "Δεν είχαμε ανάγκη τα πολλά γκολ"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σισέ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παπ Αμπού Σισέ περιόρισε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, διακρίθηκε στο 1-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και μέσω του Sport24.gr αναφέρεται στη μονομαχία του με τον Σέρβο φορ και στη "δίκαιη" επικράτηση της ομάδας του.

Τρίτη του συμμετοχή στη Super League, τρίτη διαδοχική. Ο Παπ Αμπού Σισέ παίρνει φανέλα βασικού και δικαιώνει τον Τάκη Λεμονή για την επιλογή του. Είχε προηγηθεί ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και το βράδυ της Κυριακής (22/10) ο ΠΑΟΚ. Κάθε παιχνίδι και καλύτερος ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός. Στη Νέα Σμύρνη σκόραρε, κόντρα στον Δικέφαλο κλήθηκε να αναχαιτίσει το "βαρύ πυροβολικό, Αλεξάνταρ Πριγιοβιτς, και το πέτυχε.

Ο 22χρονος Σενεγαλέζος κυριάρχησε στο ψηλό παιχνίδι, έπαιξε με πάθος και τσαμπουκά, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να χριστεί σκόρερ (το έκανε ο παρτενέρ του Ένχελς). Λίγα λεπτά μετά το 1-0 του Ολυμπιακού σε βάρος του ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Αφρικανός μίλησε στο Sport24.gr από τη μικτή ζώνη του φαληρικού γηπέδου.

Τοποθετήθηκε για τις φοβερές μονομαχίες του με τον στράικερ του ΠΑΟΚ, για το αν η ομάδα του έγινε ξανά το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αναφέρθηκε στην εμπειρία που βιώνει στην Ελλάδα και στη θέλησή του να ζήσει σπουδαίες εμπειρίες με την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Η απάντηση στην ερώτηση αν έχει παίκτη - πρότυπο...

Σισέ: "Δεν είχαμε ανάγκη τα πολλά γκολ"

- Ήταν η εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ η καλύτερη που έχεις κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

"Έχω πει και στο παρελθόν ότι ακόμη είμαι νέος και έχω να δώσω στο μέλλον πολλά παιχνίδια. Πρέπει να μένω συγκεντρωμένος και να συνεχίσω με το ίδιο πάθος και την ίδια δίψα.

Ήταν δύσκολο παιχνίδι, κάτι που φυσικά το περιμέναμε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, όμως χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Και φυσικά δεν έκανα μόνο εγώ καλό παιχνίδι, αλλά όλοι οι συμπαίκτες μου".

- Το περίμενες ότι θα κατακτούσατε τη νίκη;

"Οι δυσκολίες ήταν γνωστές. Λέγαμε ότι και με 1-0 να κερδίζαμε, καλό θα ήταν. Τους βαθμούς είχαμε ανάγκη και όχι να βάλουμε πολλά γκολ. Το καταφέραμε, δίκαια κατά τη γνώμη μου, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι' αυτό".

- Μειώσατε στον βαθμό πλέον από τον ΠΑΟΚ. Νιώθεις ότι ο Ολυμπιακός γίνεται ξανά φαβορί για τον τίτλο;

"Ήταν αναγκαίο να πάρουμε τη νίκη για να ανέβουμε στη βαθμολογία. Η θέση στην οποία ανήκει ο Ολυμπιακός είναι η 1η. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό. Όλη η προσοχή μας πρέπει να στραφεί πλέον εκεί".

- Από τα κύρια χαρακτηριστικά της αναμέτρησης ήταν οι μονομαχίες σου με τον Πρίγιοβιτς. Νιώθεις ότι έφερες εις πέρας μια δύσκολη αποστολή;

"Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, αντιμετώπισα έναν πολύ καλό επιθετικό της Super League. Όντως δώσαμε σκληρές μονομαχίες, όχι αντιαθλητικές, υπήρχε ένταση ανάμεσά μας, αλλά στα ντέρμπι έτσι γίνεται".

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΙΣΣΕ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
Σισέ, Πρίγιοβιτς ICON

- Πώς είναι η εμπειρία που βιώνεις στον Ολυμπιακό; Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

"Είναι μια νέα ζωή για εμένα. Έχω μάθει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό και έχω να μάθω κι άλλα. Αυτό που πρέπει είναι να δουλέψω σκληρά, για να ζήσω σπουδαίες εμπειρίες με την ομάδα μου".

- Υπάρχει κάποιος παίκτης τον οποίο έχεις πρότυπο;

"Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, παρακολουθώ όσο πιο πολλούς ποδοσφαιριστές μπορώ, αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι έχω κάποιο πρότυπο. Δουλεύω για να γίνω καλύτερος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με γκολ του Ένχελς, ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Ο τσαμπουκάς του Σισέ με τον Πρίγιοβιτς

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ