ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σιόβας: "Τυχερή ήταν η Μπάγερν"

Σιόβας: "Τυχερή ήταν η Μπάγερν"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σιόβας σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν Μονάχου με 3-0, λέγοντας πως η ομάδα του ήταν άτυχη και το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Τι ανέφεραν Σαλίνο και Ντα Κόστα.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σιόβας, θεωρεί πως παρά τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου με 3-0, οι Βαυαροί ήταν τυχεροί και η δική του ομάδα άτυχη, ως εκ τούτου το αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν διαφορετικό.

"Εμείς αντιμετωπίζουμε όλους τους παίκτες το ίδιο. Δείξαμε ότι μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε σε ένα δύσκολο ματς. Δυστυχώς σταθήκαμε άτυχοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρώτα από όλα στο πρώτο γκολ δεν ήταν ευκαιρία αυτό που έκαναν. Δεν πιστεύω ότι έκαναν κάποια κλασική ευκαιρία. Θα παλέψουμε με την Άρσεναλ για τη δεύτερη θέση. αυτός είναι ο στόχος μας.

Είδαμε ότι με τον τρόπο παιχνιδιού μας μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Έτσι θα πάμε και μέσα στη Μπάγερν και μέσα στην Άρσεναλ. Πιστεύω ότι η ευκαιρία που κάναμε εμείς πρώτοι αν πετυχαίναμε το γκολ θα άλλαζε όλη η εικόνα του ματς. Πικραθήκαμε στο τέλος. Μου θύμισε το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Τυχερή ήταν η Μπάγερν. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία", σχολίασε στην ΕΡΤ ο Σιόβας.

Σαλίνο: "Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή"

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια του Ολυμπιακού δήλωσε ο Λεάντρο Σαλίνο στην ΕΡΤ: "Δεν ήταν μόνο η δική μου εμφάνιση, αλλά η απόδοση όλης της ομάδας πολύ καλή. Πρέπει να παλέψεις και να τρέξεις πολύ για να κερδίσεις τη Μπάγερν. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας, αλλά είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και μετά το γκολ που δεχθήκαμε, που δεν αξιοποιήσαμε. Ωστόσο, δεν τελείωσε τίποτα, υπάρχουν ακόμη παιχνίδια στον όμιλο".

Για τις φάσεις του Ολυμπιακού απέναντι στον Νόιερ: "Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Δεν είναι μόνο ο Νόιερ που σταμάτησε το παιχνίδι. Κάναμε πολύ δουλειά στο χώρο του κέντρου. Όλο το παιχνίδι έγινε στο κέντρο και δεν χρειάστηκε να δουλέψει τόσο η άμυνα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τα πράγματα".

Ντα Κόστα: "Η τύχη μπορούσε να ήταν με το μέρος μας"

Ο Ντα Κόστα τόνισε με τη σειρά του: "Αρχίσαμε με καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο μέρος απ' ό,τι στο δεύτερο. Είχαμε ρυθμό και αντεπιθέσεις αλλά το παιχνίδι άλλαξε όταν ο Μίλερ πέτυχε το γκολ. Η τύχη μπορούσε να ήταν με το μέρος μας. Όταν δέχεσαι 2-3 γκολ σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ κακό για την εικόνα της ομάδας.

Ήταν ένα πολύ τυχερό γκολ και ήταν αυτό που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ίσως αν η τύχη ήταν με το μέρος μας να είχαμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η Μπάγερν όμως είναι μια μεγάλη ομάδα, η οποία ξέρει να διευρύνει το σκορ όταν πάρει το προβάδισμα. Ίσως αν είχαμε κρατήσει το μηδέν να είχε άλλη μορφή το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ