ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση"

Σίλβα: "Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπάγερν υποστήριξε ότι οι παίκτες του δεν πάλεψαν όσο έπρεπε στο ματς με τους Γερμανούς αλλά σημείωσε ότι αυτό δεν θα συμβεί κόντρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" στον τελικό με την Άρσεναλ.

Με μεγάλο όπλο τον κόσμο του στον "τελικό" με την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Μάρκο Σίλβα με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του "OTE TV". Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα σε ερώτηση για το γεγονός ότι και με δυο αποτελέσματα μπορεί να περάσει ο Ολυμπιακός τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση χωρίς να σκέφτονται το αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Φυσικά είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα. Πολλοί περίμεναν ότι θα χάσουμε. Για να παλέψεις κόντρα σε αυτή την ομάδα πρέπει να είσαι ένα επίπεδο πιο πάνω απ' ότι συνήθως, να παλέψεις περισσότερο απ' ότι συνήθως. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε, δεν παλέψαμε. Η στάση μας δεν ήταν όπως είχαμε σχεδιάσει. Πρέπει να είσαι στην κορυφή του επιπέδου που μπορείς για να μπορέσεις να παλέψεις και να διεκδικήσεις ότι καλύτερο μπορείς".

Για τον τελικό με την Άρσεναλ;
"Βρισκόμαστε στη θέση να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στο τελευταίο παιχνίδι και αυτό ήταν κάτι που είχα προβλέψει, το είχα πει. Πρόκειται να κριθεί η πρόκριση μας στο τελευταίο παιχνίδι. Πολλοί θεωρούν ότι η Άρσεναλ είναι το φαβορί αλλά εμείς έχουμε ένα μεγάλο όπλο. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους και όλοι ξέρουν πόσο δυνατοί είμαστε εκεί και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση".

Ο Ολυμπιακός πάει για δυο αποτελέσματα, αυτό το κάνει πιο δύσκολο ή πιο εύκολο;
"Για να περάσεις στην επόμενη φάση και να κερδίσεις τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να τα δώσεις όλα να μην σκέφτεται το αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα αν κυνηγάς ένας αποτέλεσμα αν δεν παλεύεις στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ