ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Συγκέντρωση, ταχύτητα και επιθετικότητα"

Σίλβα: "Συγκέντρωση, ταχύτητα και επιθετικότητα"
INTIME SPORTS

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο Φάληρο μίλησε ο Μάρκο Σίλβα, αναλύοντας τα στοιχεία που θα πρέπει να έχουν οι "ερυθρόλευκοι" προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στη NOVA και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Πανιώνιος θα έχει υψηλό κίνητρο στο Φάληρο, τονίζοντας ότι περιμένει από τους παίκτες του συγκέντρωση, καλή κυκλοφορία της μπάλας, ταχύτητα και επιθετικότητα.

"Φυσικά και γνωρίζω και έχω άποψη για τον αντίπαλό μας. Άλλωστε είναι υποχρεωτικό να έχω. Τόσο ο Πανιώνιος, όσο και οι άλλες ομάδες που έρχονται να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από το επίπεδό τους, έχουν πάντα ένα αυξημένο κίνητρο γιατί παίζουν απέναντι στον πρωταθλητή.

Όποια ομάδα αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή, θέλει πάντα να παίζει όσο καλύτερα γίνεται. Έχει υψηλό κίνητρο για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από την καλύτερη ομάδα που θα αντιμετωπίσει. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτό θα μπορούσε να είναι για εμάς ένα μειονέκτημα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Σίλβα και έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

"Όμως, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, η δική μας δουλειά είναι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Να προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως γνωρίζουμε, με καλή κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, με ταχύτητα και επιθετικότητα, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι φυσικά η νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ