ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα στους παίκτες: "Απολαύστε το"!

Σίλβα στους παίκτες: "Απολαύστε το"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε τα αυτονόητα από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Να μπουν το απόγευμα στο χορτάρι του "Καραϊσκάκης" και να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο το 43ο πρωτάθλημα. Επιβεβαίωση για Μαζουακού και Μονακό.

Σήμερα (19.00) ο Ολυμπιακός ρίχνει την αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα και μετά το παιχνίδι με την Καλλονή οι «ερυθρόλευκοι» θα σηκώσουν στον πειραϊκό ουρανό το 43 πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο Μάρκο Σίλβα, επειδή είναι και το τελευταίο ματς που θα δώσει η ομάδα του σε γεμάτο Καραϊσκάκη, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ένα πράγμα: Να το απολαύσουν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Και η αλήθεια είναι ότι όλη την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες συζητούσαν για τη φιέστα. Έβγαζαν μία εικόνα ότι την περιμένουν πώς και πώς. Μάλιστα, οι πληροφορίες από τις τελευταίες προπονήσεις του Ρέντη αναφέρουν ότι ο Σίλβα προσανατολίζεται να κατεβάσει όλους όσους τράβηξαν το περισσότερο κουπί τη φετινή χρονιά.

Εκτός είναι οι Τσόρι, Πουλίδο και Σαλίνο λόγω μικροενοχλήσεων. Στην εξέδρα θα κάτσει και ο Μιλιβόγεβιτς που έχει κάρτες. Έξω είναι για ακόμα ένα ματς ο Κολοβός που φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται γενικότερα από τον Σίλβα.

Οπότε, μία πιθανή ενδεκάδα είναι με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Κασάμι ή Καμπιάσο, Φορτούνη, Πάρντο, Ντουρμάζ και Ιντέγιε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ερνάνι, Φουστέρ και Σεμπά.

"Μάτια" της Μονακό στο Φάληρο για Μαζουακού

Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Μόντε Κάρλο επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι άνθρωπος της Μονακό θα είναι στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει τη φιέστα, αλλά και τον Μαζουακού. Μάλιστα, φημολογείται ότι στις εξέδρες θα είναι ένας Ρουμάνος «κατάσκοπος» των Μονεγάσκων που έχει πάρει… επ’ ώμου όλα τα Βαλκάνια για λογαριασμό της γαλλικής ομάδας.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει δει πολλάκις τον Μαζουακού μέσα στη χρονιά. Όχι μόνο στο Champions League ή στα ντέρμπι, αλλά και σε ματς με θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες στη Σούπερ Λίγκα.

Αντιθέτως, κάποιοι στη Γαλλία επιμένουν ότι ίσως στην Αθήνα να βρεθεί αν όχι σήμερα, τουλάχιστον τις επόμενες μέρες ο Λουίς Κάμπος που είναι μέλος της διοίκησης της Μονακό και ασχολείται αρκετά με τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου. Με λίγα λόγια, είναι αυτός που λαμβάνει μέρος στις συζητήσεις μεταγραφικής φύσεως.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον θέλει τον Αρτούρ. Όπως τον θέλει γενικότερα και η διοίκηση της Μονακό, που έχει ως στόχο να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που θα έχουν μεταπωλητική αξία.

Ο Μαζουακού λοιπόν βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας από το Πριγκιπάτο. Εξετάζουν όμως και άλλες περιπτώσεις. Όπως τους Ζερόμ Ρουσιγιόν της Μονπελιέ, Ραφαέλ Γκερέιρο της Λοριάν και Ζέτρο Βίλεμς της Αϊντχόφεν. Το κοινό σημείο σε όλους αυτούς είναι το γεγονός ότι όπως ο Μαζουακού, έτσι και αυτοί οι τέσσερις, έχουν την ίδια ηλικία (22-23 ετών).

Photo credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ