ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Στον Ολυμπιακό δεν αρκούν μόνο οι νίκες"

Σίλβα: "Στον Ολυμπιακό δεν αρκούν μόνο οι νίκες"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε στον πορτογαλικό Τύπο και τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά ότι στον Ολυμπιακό οι νίκες πρέπει να συνδυάζονται με καλό ποδόσφαιρο, ενώ δεν φάνηκε αισιόδοξος για την απόκτηση του Νέτο.

Στην "A Bola" παραχώρησε δηλώσεις ο Μάρκο Σίλβα, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως τον εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έδειξε κατανόηση στην διαμάχη του με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε επίσης πως γνωρίζει πολύ καλά ότι στον Ολυμπιακό οι νίκες πρέπει να συνδυάζονται με καλό ποδόσφαιρο.

"Με τον τρόπο που πήγα στην Σπόρτινγκ και τον σεβασμό που έχω για το σύλλογο, δεν ήθελα με τίποτα να… τραβήξω στα άκρα την υπόθεση. Ποτέ δεν ήθελα να φύγω άσχημα από τη Σπόρτινγκ, ανεξαρτήτως του πως κατέληξε το θέμα.

Όλοι είδαν το πόσο κράτησε αυτή η διαδικασία και πραγματικά θαυμάζω τον Ολυμπιακό που είχε τόσο μεγάλη υπομονή να με περιμένει. Δεν συνηθίζεται για μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, να περιμένει τόσο καιρό έναν προπονητή.

Στον Ολυμπιακό δεν αρκούν μόνο οι νίκες. Οι οπαδοί του είναι πολύ απαιτητικοί, ειδικά όταν πάνε στο γήπεδο θέλουν να βλέπουν την ομάδα να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Και αυτό είναι καθαρό στο μυαλό μου", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Σίλβα, ενώ εξέφρασε την απαισιοδοξία του για το ενδεχόμενο απόκτησης του Λουίς Νέτο από τη Ζενίτ:

"Δεν είναι εύκολο να πάρεις έναν Πορτογάλο παίκτη, γιατί είναι ακριβοί. Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, θα υπήρχαν καλές πιθανότητες να γίνει αυτό. Όμως, σήμερα είναι παίκτης που έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ και δεν νομίζω πως είναι εφικτό να έρθει στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ