ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Παίξαμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας"

Σίλβα: "Παίξαμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευχαριστημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στους Ζωσιμάδες ο Μάρκο Σίλβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα:

-Αν τα γρήγορα γκολ έκριναν το ματς:

Τίποτα δεν είναι εύκολο. Ήταν μία ξεκάθαρη νίκη με την έννοια ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδια. Βγάλαμε ένταση στα πρώτα 25 λεπτά, ήμασταν ανώτεροι, παίξαμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Πήραμε μία νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ και είχαμε δουλέψει γι’ αυτήν. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας.

-Αν θέλει περισσότερο το αήττητο Πρωτάθλημα ή το Κύπελλο:

Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που κατεβαίνουμε να παίξουμε. Δεν πρόκειται να αλλάξει. Δουλεύουμε σκληρά προπονούμαστε σκληρά και με την ίδια σοβαρότητα για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε. Θέλουμε να προετοιμάσουμε και τα 10 παιχνίδια και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Όσον αφορά στο Κύπελλο θα δουλέψουμε για να πάρουμε και εκεί όλα τα παιχνίδια. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς.

-Πως είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζουμε εδώ. Έχει αποδειχτεί ότι έχουμε δυσκολευτεί τα τελευταία χρόνια και μας δημιουργεί προβλήματα. Είναι ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος απ' ότι έχουμε συνηθίσει. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε πολύ και δουλέψαμε καλά το παιχνίδι με σκοπό να νικήσουμε. Ο ΠΑΣ είναι μία καλή ομάδα που δουλεύει στις αντεπιθέσεις, αλλά εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ