ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Να κλείσουμε καλά την χρονιά με το Κύπελλο"

Σίλβα: "Να κλείσουμε καλά την χρονιά με το Κύπελλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είπε μετά τον αγώνα με την Καλλονή και την φιέστα για το 43ο πρωτάθλημα ότι έμεινε ικανοποιημένος με την επίτευξη του στόχου, θέλει το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Στη μεικτή ζώνη μίλησε ο Μάρκο Σίλβα μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Καλλονή και τη νίκη της ομάδας του με 5-0. Ο Πορτογάλος τεχνικός ότι έμεινε ικανοποιημένος με την επίτευξη του στόχου κατάκτησης του πρωταθλήματος, θέλει και το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στο Λιμάνι.

Για το πρωτάθλημα, το Κύπελλ και τη νέα σεζόν, τόνισε: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για τον τίτλο. Είμαι ευτυχισμένος για τον στόχο που πετύχαμε. Ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Είμαι περήφανος και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας και να ευχαριστήσω και να συγχαρώ και τον κόσμο μας. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, διότι δεν αρκεί να παίρνεις ένα πρωτάθλημα. Πρέπει και να παίζεις και καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρει θέαμα στον κόσμο, υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα και την προσπάθειά μας. Είναι όμως ακόμα νωρίς να μιλάμε για τη νέα χρονιά. Θέλουμε να κλείσουμε καλά την χρονιά με το Κύπελλο και να δούμε μετά τη νέα χρονιά. Πάντα πρέπει να βελτιώνεις πράγματα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο για την στήριξή του και να αναφέρω την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη".

Για το μέλλον του, είπε: "Ήξερα όταν ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο πως τα πράγματα ήταν πολύ απαιτητικά. Έχω ξαναπεί πως έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου. Δεν θέλουμε ακόμα να μπούμε στα της νέας χρονιάς. Όπως είπαμε να πάρουμε πρώτα τον άλλο φετινό τίτλο και μετά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ