ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Μπράβο στους παίκτες για το ρεκόρ"

Σίλβα: "Μπράβο στους παίκτες για το ρεκόρ"
Σίλβα INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός της εφετινής σεζόν ισοφάρισε το "11 στα 11" του Μάρτον Μπούκοβι, με τον Μάρκο Σίλβα να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του και να δίνει το έναυσμα για ανάλογη συνέχεια.

Αμέσως μετά τη νίκη (3-1) επί του Αστέρα, με το οποίο ο Ολυμπιακός σημείωσε την 11η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη Super League, επίδοση ανάλογη με εκείνη του Μάρτον Μπούκοβι τη σεζόν 1966-1967, ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Μάρκο Σίλβα, είπε στην τηλεόραση της NOVA:

"Είμαι ικανοποιημένος που ισοφαρίσαμε το ρεκόρ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτό. Έχουμε κάνει όμορφα ματς. Ο στόχος όμως είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά γιατί όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα δεν επαρκούν".

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε σε άδειο γήπεδο, ο Πορτογάλος ανέφερε: "Είναι περίεργο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο. Εδώ είμαστε πιο δυνατοί εξαιτίας του κόσμου που παρασύρει τους ποδοσφαιριστές. Ήταν άσχημο ότι δεν τον είχαμε μαζί μας. Ήταν δύσκολο ματς, διότι ο αντίπαλος σε αναγκάζει να μην κάνεις πάντα αυτό που σχεδιάζεις. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι επιθετικάκαι πήραμε δίκαια τη νίκη, παρότι δεν παίξαμε καλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ