ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Με στηρίζει ο Μουρίνιο"

Σίλβα: "Με στηρίζει ο Μουρίνιο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε για την ματαίωση του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, τα ματς με την Μπάγερν, τη συνομιλία του με τον Γκουαρδιόλα, την κατάσταση των Μποτία, Μπουχαλάκη, Μανιάτη και τις επόμενες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

"Ήταν μία πολύ δύσκολη βραδιά. Καθόλου δε μας άρεσε ο τρόπος που εξελίχθηκε. Είχαμε περάσει όλην την εβδομάδα προετοιμάζοντας αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Θέλαμε πολύ να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς θεωρούμε πως είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα, και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Με όλο το σεβασμό απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, πιστεύουμε πως αυτό ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι. Είχαμε πολλή όρεξη να πάμε να αγωνιστούμε στο γήπεδο αυτό και να δείξουμε πόσο καλά το είχαμε προετοιμάσει.

Δυστυχώς δεν έγινε για διαφορετικούς λόγους. Και ήταν κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού στην κάμερα της NOVA, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο και οδήγησαν στην ματαίωση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για τα παιχνίδια με την Μπαγέρν και αν εντόπισε πράγματα που πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός:

"Φυσικά. Όπως σε όλα τα παιχνίδια. Θα βρεις πράγματα που πρέπει να διορθώσεις. Ακόμα και σε ματς που κερδίζεις. Έτσι και κόντρα στην Μπάγερν έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε".

Για τη συνομιλία του με τον Γκουαρδιόλα και αν του είπε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση:

"Το είπε δημόσια ο Πεπ. Ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει. Δεν είπαμε όμως αυτό. Μιλήσαμε για διάφορα πράγματα που συζητάνε οι προπονητές μετά τα παιχνίδια. Απλά έτυχε να το δουν οι δημοσιογράφοι. Ήταν απλά μια συζήτηση. Δεν έγινε εδώ γιατί δεν έτυχε. Έτσι έγινε εκεί στο Μόναχο. Εμείς θα δουλέψουμε και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το ματς με την Αρσεναλ".

Για την σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο:

"Είναι αλήθεια. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι μια σχέση ετών και με στηρίζει. Έχει κάνει πολλά πράγματα και έχει μεγαλώσει το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Τον σέβομαι πάρα πολύ και εκτιμώ τα όσα είπε για εμάς".

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

"Χαίρομαι που θα μιλήσουμε για το ματς με τον Αστέρα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει κερδίσει σε δύσκολες έδρες με καλούς αντιπάλους και θα τους αντιμετωπίσουμε σ' ένα περίεργο περιβάλλον. Και θα πρέπει να είμαστε τρομερά συγκεντρωμένοι".

Για την κατάσταση του Γιάννη Μανιάτη:

"Δεν είναι έτοιμος. Ο Μανιάτης ήρθε στο Μόναχο μαζί μας γιατί χρειαζόμασταν έναν παίκτη με την εμπειρία του και το ποιος είναι. Θα παίρναμε ή τον Λάτσι ή τον Μανιάτη. Τον Λάτσι τον πήραμε στο Ζάγκρεμπ. Ήρθε κυρίως για συναισθηματική στήριξη. Όμως για το επίπεδο που χρειαζόμαστε την Κυριακή δυστυχώς δεν είναι έτοιμος για να υπερασπιστεί την θέση του".

Για τους Μποτία και Μπουχαλάκη;

"Ο Μπουχαλάκης δυστυχώς είχε μια υποτροπή στον τραυματισμό του και είναι άσχημα τα νέα αυτά. Και από την αρχή της χρονιάς είχε δείξει ότι μπορεί να μας βοηθήσει και είχα καλό feeling γι' αυτό.

Δυστυχώς δεν είναι έτοιμος και θα του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται. Ο Μποτία επίσης δεν είναι έτοιμος και τραυματίστηκε σε μια καλή περίοδο για τον ίδιο. Και στον Μποτία θα δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται".

Για το πώς σκοπεύει να διαχειριστεί το ρόστερ στο εξής:

"Από τώρα μέχρι και την διακοπή των εορτών μας περιμένουν αρκετά παιχνίδια με αρκετή ένταση. Δεν είναι πάντα εύκολο ν' αντικαθιστάς 11 παίκτες αλλά σίγουρα μπορείς να το κάνεις με 4-5-6 παίκτες. Και σίγουρα θα το κάνουμε. Φυσικά και οι παίκτες θέλουν τις ευκαιρίες τους. Αυτήν την στιγμή η ομάδα είναι καλά, το ίδιο και οι παίκτες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ