ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Καμία Μπάγερν, μόνο Πλατανιάς"

Σίλβα: "Καμία Μπάγερν, μόνο Πλατανιάς"
Μάρκο Σίλβα INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα προσπαθεί όλες αυτές τις μέρες να βγάλει από το μυαλό των παικτών την Μπάγερν και να εστιάσει την προσοχή τους στο ματς με τους Χανιώτες. Φορτσάρει ο Φορτούνης, επέστρεψε ο Ντουρμάζ.

Πάντοτε είναι «περίεργα» τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος που προηγούνται των αγώνων τουChampionsLeague. Πολλές φορές στο παρελθόν ο Ολυμπιακός παρουσίαζε μία εικόνα που δεν «γοήτευε» το κοινό του. Τα τελευταία χρόνια έχει διορθωθεί κάπως η κατάσταση και είναι γεγονός ότι σε αυτό πολύ μεγάλο ρόλο έχουν παίξει οι Βαλβέρδε, Ζαρντίμ και Μίτσελ.

Τώρα, ο Μάρκο Σίλβα βλέποντας τους παίκτες του – όπως και να το κάνουμε – να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην Μπάγερν Μονάχου, προσπαθεί σε καθημερινή βάση να τους δώσει να καταλάβουν ότι μπροστά τους δεν έχουν τίποτε άλλο από το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Σίγουρα οι Χανιώτες δεν είναι ομάδα που μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους στον Ολυμπιακό. Από την άλλη όμως, επειδή οι μνήμες από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό είναι ακόμα νωπές, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στείλει το μήνυμά του: «Δεν υπάρχει καμία Μπάγερν, μόνο τον Πλατανιά σκεφτόμαστε».

Έχει «πιπιλίσει» τα μυαλά των ποδοσφαιριστών. Τους έχει ξεκαθαρίσει μάλιστα ότι θα… μετρήσει και συμπεριφορές. Αν για παράδειγμα κάποιος κοροϊδεύει στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα παίξει με την Μπάγερν. Ο Σίλβα προσπαθεί να δώσει κίνητρα στους παίκτες του, προσπαθεί να τους βγάλει από το μυαλό το παιχνίδι με τους Βαυαρούς, γιατί πολύ απλά προέχει αυτό με τους Κρητικούς.

Κατά τ’ άλλα η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» συνεχίστηκε με τον Φορτούνη να φορτσάρει για τα καλά, αλλά το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί με τον Πλατανιά και να πάρει θέση βασικού ο Ντομίνγκεζ. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες βάζει τον Τσόρι μαζί με την επιθετική τριάδα Ερνάνι, Πάρντο και Ιντέγιε.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής ημέρας (10/9)η επιστροφή του Τζίμι Ντουρμάζ που απουσίασε από την προπόνηση της Τετάρτης (9/9), καθώς δεν πρόλαβε να έρθει έγκαιρααπό την Στοκχόλμη (είχε ενημερώσει και πήρε σχετική άδεια). Θα έχει ένα ενδιαφέρον πάντως να δούμε αν ο Σουηδός που «κόπηκε» από τη λίστα τηςUEFA, θα βρεθεί στην 18άδα για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Όσο για το τι σκέφτεται να κάνει ο Σίλβα μεθαύριο (12/9). Οι δοκιμές δείχνουν δίδυμο στα χαφ τους Μιλιβόγεβιτς – Καμπιάσο. Με δεδομένο όμως ότι ο Λούκα θα απουσιάσει από την Μπάγερν, ενδέχεται να παίξει ο Κασάμι που έχει γυρίσει… άλλος άνθρωπος στο Ρέντη. Ο Ελβετός μπορεί να μην ξεκινήσει, αλλά σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε δεν γίνεται να κάνει ντεμπούτο για φέτος απευθείας στο ματς με την Μπάγερν.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις ενόψει Πλατανιά τα κουκιά είναι μετρημένα. Οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού θα είναι στην άμυνα. Και οι υπόλοιποι όπως τα γράψαμε παραπάνω: Μιλιβόγεβιτς (Κασάμι), Καμπιάσο, Τσόρι, Πάρντο, Ερνάνι και Ιντέγιε…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ