ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Η νίκη κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο"

Σίλβα: "Η νίκη κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε ότι αυτό που τον ικανοποιεί περισσότερο είναι η διαρκής βελτίωση του Ολυμπιακού και εξέφρασε τη χαρά του για τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε δίκαια με 0-2 του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και ο προπονητής, Μάρκο Σίλβα, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς, ο Πορτογάλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, καθώς και την απόδοση των παικτών του.

"Το κλειδί του ματς ήταν το πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα, ήμασταν αποφασισμένοι και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί και ο ΠΑΟΚ αντέδρασε σωστά. Έδειξε ότι ήθελε να διεκδικήσει κάτι από το ματς, όμως η νίκη είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο" ανέφερε ο Σίλβα.

Έπειτα, συμπλήρωσε: "Είμαστε χαρούμενοι όχι μόνο με τις 6 συνεχόμενες νίκες, αλλά και με την απόδοση μας. Επίσης, είμαι ικανοποιημένος γιατί η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν θέληση, βελτιώνονται και μπορούν να βελτιωθούν σε πολλούς τομείς. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και θα συνεχίσουμε έτσι, για να παίξουμε ακόμα καλύτερα στο επόμενο ματς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ