ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ξεκινήσαμε σήμερα"

Σίλβα: "Ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ξεκινήσαμε σήμερα"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, εξέφρασε την ικανοποίηση για την γενικότερη εικόνα του Ολυμπιακού, μίλησε για τον κόσμο, ενώ απάντησε για τα μετεγγραφικά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο και τη νίκη με 3-0, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, μίλησε για τους Φορτούνη και Ντομίνγκες, για τον κόσμο της ομάδας και το αν υπάρχει περίπτωση για περαιτέρω μετεγγραφική ενίσχυση.

Πέρα από τη νίκη, ποια είναι τα βασικά στοιχεία που κρατάτε από το παιχνίδι;

Όπως είναι φυσικό το κυριότερο που κρατάμε είναι η νίκη. Μας άρεσαν πολλά άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας. Μας άρεσε που ξεκαθαρίσαμε από το πρώτο λεπτό ποιος ήταν ο σκοπός μας. Δηλαδή να είμαστε οι κυρίαρχοι, αυτοί που θα είχαμε την κατοχή την κυκλοφορία, αυτοί που θα βάζαμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που έπαιζε με κλειστή άμυνα και ξέραμε ότι θα προσπαθούσε να μας βλάψει με αντεπιθέσεις. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που στηθήκαμε στο γήπεδο, από τις θέσεις των παικτών μας, από την ταχύτητα και την όρεξη που βγάλαμε. Θέλουμε από κάποιους παίκτες να δείξουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική τους και να βελτιωθούν. Μιλάμε για τους παίκτες που ήρθαν τελευταία στην ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο με τον οποίο ξεκινήσαμε σήμερα.

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα βρει πολλές ομάδες στο Καραϊσκάκη με την τακτική του Πανιωνίου, πόσο ευχαριστημένος είσαι από την παραγωγικότητα της ομάδας σας;

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι εντός έδρας ο αντίπαλος θα παίξει με κλειστή άμυνα και θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε να δουλέψουμε. Θέλουμε πιο συστηματικά να δημιουργούμε φάσεις, να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι, πιο αποτελεσματικοί, βδομάδα με την βδομάδα να γινόματε καλύτεροι. Αυτό μας έλειψε σήμερα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Περιμέναμε να ανοιχτεί κι άλλο ο αντίπαλος. Θα κοιτάξουμε να το δουλέψουμε κι άλλο.

Θεωρείτε ότι ο Φορτούνης έχει την ανάλογη ποιότητα με τον Τσόρι για να προσφέρει τα ίδια πράγματα με τον Αργεντινό;

Δεν συνηθίζω να μιλάω ατομικά για κάποιους παίκτες. Δεν μου αρέσει να συγκρίνω ή να ξεχωρίζω κάποιους παίκτες. Σήμερα παρόλο που γνωρίζουμε ότι ο Τσόρι είναι πολύ σημαντικός παίκτης, τελευταία δεν είναι διαθέσιμος λόγω του τραυματισμού του. Σίγουρα θα επανέλθει. Αυτό που είδαμε από τον Φορτούνη είναι ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλές ικανότητες. Μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην ομάδα μας. Δεν θέλουμε όμως να συγκρίνουμε τους παίκτες. Σημαντικός ο Τσόρι, αλλά και ο Φορτούνης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.

Πρώτο ματς εντός έδρας, πώς σας φάνηκε η ατμόσφαιρα;

Ίσως είναι το πιο σημαντικό για το οποίο θα έπρεπε να μιλήσουμε σήμερα. Φανταστικοί οι φίλαθλοί μας. Το έδειξαν και με την Μπεσίκτας. Υπέροχη ατμόσφαιρα. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Μαζί τους η ομάδα γίνεται πολύ δυνατή. Είμαστε σίγουροι ότι αν τους έχουμε στο πλευρό μας, θα έχουμε ένα παραπάνω όπλο.

Το εθνικό μας σπορ είναι το ποδόσφαιρο, αλλά και για κάποιους άλλους είναι οι μεταγραφές στο ποδόσφαιρο. Το παζλ έχει ολοκληρωθεί;

Όλοι γνωρίζετε ότι η μεταγραφική περίοδος λήγει στο τέλος του μήνα. Μέχρι τότε όλα μπορούν να συμβούν σε όλες τις ομάδες. Εμείς λέμε ότι η ομάδα είναι πλήρης, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί στο τέλος του μήνα. Είμαστε προσεκτικοί για τα πάντα. Δεν μπορούμε να πούμε αν μπορεί να υπάρξει κάποια άφιξη. Συνεχίζουμε έτσι. Δεν μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για κάτι μέχρι το τέλος του μήνα.

Τον Σεμπά τον υπολογίζετε και για την κορυφή της επίθεσης;

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Περισσότερο τον υπολογίζουμε και για τα άκρα. Αλλά είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ