ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό"

Σίλβα: "Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό"
Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα επανέλαβε ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ξεκαθάρισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι προετοιμασμένοι για το Κύπελλο κι εξήγησε τι σημαίνουν τα προκριματικά.

Μιλώντας στη media day του Ολυμπιακού, ο Μάρκο Σίλβα ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους", αλλά και ότι το το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει προκριματικά για την είσοδό του στους ομίλους του Champions League σημαίνει λιγότερη ξεκούραση κι επίσπευση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Για το εάν έχει επηρεαστεί ο Ολυμπιακός από τη ματαίωση του Κυπέλλου ενόψει τη συνέχισής του: "Δεν είναι ευχάριστες αυτές οι στιγμές (σ.σ η ματαίωση του Κυπέλλου), δεν έχει επηρεαστεί η ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωνόμαστε και είχαμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι μπορεί να συνεχιστεί το Κύπελλο".

Για τη φιέστα με την Καλλονή: "Περιμένουμε τη φιέστα, είναι σημαντικές στιγμές για τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, τη διοίκηση. Για όλους. Είμαστε πανέτοιμοι για τον ημιτελικό, προέχει να προκριθούμε, μετά να φθάσουμε στον τελικό Και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι πάντα η νίκη. Για το πρωτάθλημα, θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: "Στον Τύπο γράφονται και πράγματα που δεν είναι αλήθεια, γράφονται και πράγματα που δεν ισχύουν, Δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή, έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, προσπαθώ να διεκδικήσω ένα ακόμη τίτλο. Να προετοιμάσω τον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά, είμαι ικανοποιημένος και η ομάδα το ίδιο. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον στο ποδόσφαιρο. Όλοι έχουν συμβόλαιο, αλλά μερικές φορές αυτό δεν ισχύει πάντα".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει προκριματικά για την είσοδό του στους ομίλους του Champions League: " Λιγότερη ξεκούραση για τους παίκτες, η προετοιμασία θα ξεκινήσει πιο νωρίς, το ίδιο πρέπει να γίνει και με το σχεδιασμό, προκειμένου να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις μας όσο πιο σύντομα γίνεται. Προφανώς είναι μια δύσκολη δοκιμασία, κάτι στο οποίο δεν είμαστε συνηθισμένοι αυτά τα χρόνια (να παίζουμε προκριματικά).

Photo credit: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ