ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Έπρεπε να υποφέρουμε"

Σίλβα: "Έπρεπε να υποφέρουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα υποστήριξε ότι "κλειδί" για το μεγάλο "διπλό" (3-2) του Ολυμπιακού στο "Emirates" επί της Άρσεναλ ήταν η αντοχή που επέδειξαν οι παίκτες του, αλλά και η πίστη στους εαυτούς τους.

Μετά το 3-2 του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ, ο προπονητής των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα, είπε: " Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, διότι δεν είχαμε καταφέρει να νικήσουμε ποτέ εδώ. Έπρεπε να υποφέρουμε και να τρέξουμε. Μπήκαμε με αποφασιστικότητα και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αξίζαμε τη νίκη γιατί δουλέψαμε πολύ για να την πάρουμε".

Πρόσθεσε: "Έπαιξαν ρόλο τα λεπτά που μπήκαν τα γκολ, αλλά και η αντίδραση στα γκολ που δεχτήκαμε. Το κλειδί ήταν η αντοχή μας, αλλά και η ικανότητα να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο, σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, αλλά ξέραμε την αξία μας και τί μπορούσαμε να παρουσιάσουμε.

MVP ήταν η ομάδα, ποτέ δεν θα με ακούσετε να ξεχωρίσω έναν παίκτη. Αν παίζουμε ομαδικά, όλοι θα αξίζουμε τη νίκη. Όλοι έδωσαν από κάτι. Αυτός που αξίζει το μπράβο είναι η ομάδα και ο κόσμος που μας βοήθησε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα γκολ του Άρσεναλ - Ολυμπιακός

Η απίθανη χαμένη ευκαιρία της Άρσεναλ

Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3

Θεοδωρίδης: "Κάναμε περήφανη όλη την Ελλάδα"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ