ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Έπαιξε μεγάλη σημασία το πρώτο γκολ"

Σίλβα: "Έπαιξε μεγάλη σημασία το πρώτο γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη επί της ΑΕΚ και το επτά στα επτά αλλά σημείωσε ότι η ομάδα του έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Ο Μάρκο Σίλβα φυσικά και ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη επί της ΑΕΚ και το ευρύ 4-0 με τον Πορτογάλο να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της "NOVA" πως η ομάδα του μπορεί να δείξει ακόμα περισσότερα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Τι στοιχεία ο Ολυμπιακός και έφτασε σε αυτή τη νίκη επί της ΑΕΚ με 4-0;
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε αλλά καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αυτό έπαιξε μεγάλη σημασία. Εν συνεχεία με ωραίους συνδυασμούς πετύχαμε και τα υπόλοιπα γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση τους αλλά και στον κόσμο μας για την συμπαράσταση του".

Ένα σχόλιο για το επτά στα επτά είναι το καλύτερο ξεκίνημα τα τελευταία είκοσι χρόνια; "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτό το γεγονός και είναι αποτέλεσμα της σκληρής μας δουλειάς. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ξέρει να κερδίζει και δεν θα συνέβαινε αυτό αν δεν δουλεύαμε καθημερινά. Θέλουμε ακόμα δουλειά γιατί υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ