ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Είμαστε υποχρεωμένοι να τιμάμε αυτήν την φανέλα"

Σίλβα: "Είμαστε υποχρεωμένοι να τιμάμε αυτήν την φανέλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, τόνισε ότι πάντα θα πρέπει να αποδεικνύουν οι παίκτες του ότι είναι πρωταθλητές και είναι όλοι υποχρεωμένοι να τιμούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ικανοποίηση για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

Ο Μάρκο Σίλβα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και το 4-0 απέναντι στον Πανθρακικό στο άδειο Φάληρο, είπε πως ότι θα πρέπει να αποδεικνύουν πάντα οι παίκτες ότι είναι πρωταθλητές και τόνισε ακόμα πως είναι όλοι υποχρεωμένοι να τιμούν θε φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Θα θέλαμε ένα σχόλιο για το παιχνίδι και για τη διάθεση που έδειξε ο Ολυμπιακός σε ένα κεκλεισμένων των θυρών και αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

"Πραγματικά η υποχρέωση η δική μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο σε άδειο γήπεδο για ακόμα μία φορά. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να τιμάμε αυτήν την φανέλα κάθε φορά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα".

Υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση για να μην υπάρχει τιμωρία έδρας; Πώς σχολιάζετε το καθεστώς με τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια;

"Δεν είναι εύκολο ούτε για μένα ούτε για κανέναν. Η θέση μου δεν είναι αυτή που μου δίνει την ευκαιρία να μιλάω γι' αυτό. Είναι άσχημο όλο αυτό. Ειδικά για εμάς που παίζουμε με γεμάτο γήπεδο. Ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε ιδέες από άλλα πρωταθλήματα αλλά δεν είναι αυτή η θέση μου και η δουλειά μου".

Τι λέτε στους παίκτες σας για να τους εμψυχώσετε, ώστε να κρατιούνται σε τέτοιο επίπεδο;

"Υπάρχει κάτι που τους λέω πάντα. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα και έχουμε μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα. Όποιος όμως εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό πρέπει πάντα να παίζει για κερδίζει αλλά και να παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο επειδή είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Αυτό λέω στους παίκτες μου. Πρέπει πάντα να αποδεικνύουν πως είναι πρωταθλητές".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ