ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Δουλεύουμε σαν να πρόκειται να γίνει ο τελικός Κυπέλλου"

Σίλβα: "Δουλεύουμε σαν να πρόκειται να γίνει ο τελικός Κυπέλλου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη NOVA μίλησε ο Μάρκο Σίλβα ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στην διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας. Τι ανέφερε για τον Αστέρα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μπαίνουν στο "μικροσκόπιο" του Μάρκο Σίλβα, μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στη NOVA. Ο Πορτογάλος μίλησε και για τη διοργάνωση του Κυπέλλου που έχει διακοπεί.

Κύριε Σίλβα, στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο με τον Αστέρα στην Τρίπολη, σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής έως τώρα στη σεζόν;

"Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Όμως, επειδή ακόμα είναι ανοικτό το θέμα μίας διοργάνωσης, προτιμώ να δουλεύω με αυτό το σκεπτικό και να χρησιμοποιώ τους ποδοσφαιριστές που πάντα θεωρούνται καλύτεροι, που δίνουν την καλύτερη απάντηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πραγματικά αξίζουν τη θέση γιατί την κερδίζουν με τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Όμως, είναι ακόμα ανοικτό το θέμα του κυπέλλου. Θέλουμε να δούμε τι θα γίνει με τον τελικό. Και έως τότε θα δουλεύουμε σα να πρόκειται να γίνει ο τελικός".

Έχετε την ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει η απόφαση και να ολοκληρωθεί τελικώς η διοργάνωση του Κυπέλλου;

"Ναι, συνεχίζω να ελπίζω. Μου αρέσει να συνεχίζω να ελπίζω γιατί πραγματικά τόσο για εμάς όσο και για τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που έχουν φθάσει μέχρι εδώ, δεν έχει κανένα νόημα να μας σταματάνε και να μην μπορούμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Το να σταματήσει το κύπελλο, είναι κάτι που θα μας έκανε πάρα πολύ λυπημένους. Όμως, πρέπει να περιμένουμε με ηρεμία και ψυχραιμία για να δούμε τι θα γίνει. Η ελπίδα, όμως, υπάρχει ακόμα".

Μία διευκρίνιση: κάτω από την εστία μπορεί να δούμε τον Κάπινο σε κάποια από τα υπόλοιπα παιχνίδια;

Αν δεν είναι στον αγώνα με τον Αστέρα, σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια. Είναι μία περίπτωση που έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα μας στη φετινή χρονιά. Στην προπόνηση δείχνει πως αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την ομάδα. Έχει παίξει περισσότερο στο κύπελλο. Όμως, δεν έχει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Και επειδή πραγματικά είναι πρωταθλητής και αυτός μαζί μας, σίγουρα θα του δοθεί η ευκαιρία να πάρει λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Δεν το κρύβω πως είναι βέβαιο πως θα συμβεί. Αν όχι στο ματς με τον Αστέρα, σίγουρα θα παίξει σε κάποιο από τα επόμενα ματς".

Για τον Αστέρα Τρίπολης τι εικόνα έχετε;

"Σίγουρα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Μία ομάδα η οποία θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και να παίξουμε με σοβαρότητα. Θα είμαστε επαγγελματίες γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να παίρνουμε τις νίκες. Παρόλο που άλλαξαν προπονητή, ο νέος προπονητής μας γνωρίζει πολύ καλά. Και σίγουρα θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Εμείς, όμως, θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ