ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Αναμενόμενα τα λάθη, υπήρχε ρίσκο"

Σίλβα: "Αναμενόμενα τα λάθη, υπήρχε ρίσκο"
Σίλβα INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ανέφερε ότι ήταν αναμενόμενο να υποπέσουν σε λάθη οι "νέοι" παίκτες του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. "Αυτά τα παιδιά έδειξαν θέληση και ψυχή" είπε.

Για τους πολλούς νέους παίκτες που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πλατανιά αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

- Είναι η πρώτη απώλεια εντός συνόρων. Τι κρατάτε από το σημερινό παιχνίδι και από ποια παιδιά μείνατε ευχαριστημένος;

"Θέλουμε να σας πούμε ότι στο σημερινό παιχνίδι είχαμε πάρει μία απόφαση να αλλάξουμε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Αλλάξαμε όλους τους παίκτες σε σχέση με το προηγούμενο ματς και το κάναμε γιατί όλοι οι παίκτες ξέρουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν. Εχουμε πολλά παιχνίδια και νομίζω ότι ήταν σήμερα η κατάλληλη στιγμή για να γίνει.

Όπως είναι αναμενόμενο λοιπόν, όταν αλλάζεις έντεκα ποδοσφαιριστές, παρόλο που όλοι προπονούνται με τον ίδιο τρόπο κάθε μέρα, είναι λογικό να μην είναι η ένταση του παιχνιδιού ίδια σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Κάναμε λάθη, αλλά ιδιαίτερα στα τελευταία 20 λεπτά και δείξαμε ότι έχουμε θέληση και δύναμη...".

-Δεν μας είπατε ποιους παίκτες ξεχωρίσατε. Είδαμε τον Ερνάνι να σκοράρει δύο φορές, τον Γιαννιώτα να μπαίνει στο τελευταίο 20λεπτο και να βγάζει άλλον αέρα.

"Ανεξάρτητα ότι πιστεύουμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, πάντα η απόφαση το να αλλάξεις όλους τους ποδοσφαιριστές, εμπεριέχει ένα ρίσκο. Όλα τα παιδιά έχουν τη διάθεση να παλέψουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Σήμερα είδαμε για πρώτη φορά πολλά νέα πρόσωπα. Είδαμε Καπίνο, Βούρο, Τσιμίκα. Είδαμε για πρώτη φορά πολλά παιδιά. Ο Γιαννιώτας πήρε χρόνο συμμετοχής.

Αυτά τα παιδιά έδειξαν θέληση και ψυχή. Παρόλο που είχαμε πολύ καλά στοιχεία και έχουμε καλές εντυπώσεις, είδαμε και πολλά λάθη. Ηταν αναμενόμενα, γιατί πήραμε αυτό το ρίσκο. Είδαμε ότι στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε σε στημένη φάση έγινε λάθος. Είναι πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Όλοι οι ποδοσφαιιρστές περιμένουν την ευκαιρία τους και όλοι θα την έχουν. Αυτό που περιμένουμε είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ