ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίγουροι για Ολυμπιακό και Χατζισαφί στο Ιράν

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Χατζισαφί EUROKINISSI SPORTS

Δεδομένη θεωρούν οι συμπατριώτες του Χατζισαφί την μεταγραφή του διεθνή μπακ από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό. Δείχνουν σίγουροι ακόμη και για τους όρους της συμφωνίας.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη λίστα του τον Εχσάν Χατζισαφί, με την προοπτική να φτιάξει ο Ιρανός διεθνής το δίδυμο των μπακ της αριστερής πτέρυγας μαζί με τον Λεονάρντο Κούτρη.

Και παρά το γεγονός πως ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε και από τον Πανιώνιο υπάρχει επιβεβαίωση για επαφές στο πλαίσιο μιας πιθανής μετακίνησης του παίκτη από τη Νέα Σμύρνη στον Πειραιά, εντούτοις οι συμπατριώτες του Χατζισαφί δεν το... συζητάνε καν!

Το Sport24.gr αλίευσε τις δικές του πληροφορίες από το Ιράν, που θέλουν την συγκεκριμένη μεταγραφή να είναι "κλειδωμένη". Να έχουν διευθετηθεί κιόλας οι βασικοί όροι της συμφωνίας των τριών πλευρών και να απομένουν λεπτομέρειες.

Με τον Πανιώνιο να καρπώνεται ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ και τον παίκτη να υπογράφει για 3,5 χρόνια στον Ολυμπιακό έναντι 400.000 ευρώ ετησίως (συν τα όποια μπόνους επίτευξης στόχων).

Με λίγα λόγια, στην πατρίδα του Χατζισαφί επιμένουν ότι η μετακίνηση του παίκτη στους "ερυθρόλευκους" έχει πάρει τον δρόμο της και πρέπει να έρθουν τα πάνω - κάτω για να μην πραγματοποιηθεί.

Για το τυπικό της υπόθεσης πάντως, πρέπει να θυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει θέση ξένου -την οποία αναμένεται να ελευθερώσει η επικείμενη αποχώρηση του Εμάνουελ Εμενίκε- και επομένως δεν θα μπορούσε να ανακοινώσει τον παίκτη ακόμη κι αν είχε συμφωνηθεί η μεταγραφή του, κάτι που ουσιαστικά υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του 27χρονου διεθνή μπακ-χαφ.

Στο πρώτο μισό της σεζόν ο Χατζισαφί έχει πραγματοποιήσει 20 εμφανίσεις με τα κυανέρυθρα, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 1711 αγωνιστικά λεπτά συνολικά.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προτάθηκε στην Τράμπζονσπορ ο Μποτία
"Τέσσερις φορές ασχολήθηκε η Σπόρτινγκ με Οφόε"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ