ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σιγουριά για Φορτούνη ενόψει Μπάγερν

Σιγουριά για Φορτούνη ενόψει Μπάγερν
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό υπάρχει σιγουριά για για παρουσία του Φορτούνη κόντρα στη Μπάγερν. Επιθετική τριπλέτα με Πάρντο, Ερνάνι και Ιντέγιε, κερδίζει έδαφος ο Κασάμι, επέστρεψαν οι διεθνείς στον Πειραιά, πλην του Ντουρμάζ που έπαιζε αργά το βράδυ της Τρίτης και δεν πρόλαβε να έρθει στην Ελλάδα.

Συντηρητικά θα πάει ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος πάντως θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Ίσως προφυλαχθεί με Πλατανιά.

Το καλό μέσα στην ατυχία του διεθνή χαφ είναι ότι το πρόβλημα που έβγαλε στο Βουκουρέστι δεν ήταν μυικό. Από χτύπημα, από μία γερή κλοτσιά προήλθε ο τραυματισμός στον λαγονοψοϊτη (ψηλά στο πόδι). Θεραπεία έκανε στην προπόνηση της Τρίτης (8/9), συντηρητικά πήγε και την Τετάρτη (9/9) και ίσως προφυλαχθεί με τον Πλατανιά.

Η είδηση είναι ότι ο Μάρκο Σίλβα μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Champions League με την Μπάγερν. Είναι σίγουροι οι γιατροί ότι δεν πρόκειται να το χάσει και πώς θα είναι διαθέσιμος. Το αν θα ξεκινήσει, δεν μπορεί κανείς να το πει με σιγουριά τη δεδομένη στιγμή. Άλλωστε υπάρχει και η επιλογή του Ντομίνγκεζ για τη θέση πίσω από τον φορ. Το σημαντικό είναι ότι δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Με Πάρντο, Ερνάνι και Ιντέγιε!

Οι δοκιμές στο Ρέντη συνεχίζονται από πλευράς Σίλβα, αν και στην επιθετική τριάδα σαν να φαίνεται πώς έχει καταλήξει σε ποιους θα δώσει το… χρίσμα. Οι Πάρντο, Ερνάνι στα «φτερά» και ο Ιντέγε στην κορυφή θα είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που θα αναλάβουν το επιθετικό φορτίο. Μαζί τους φυσικά και ένας εκ των Ντομίνγκεζ ή Φορτούνη (ανάλογα με την κατάσταση που θα είναι ο Έλληνας άσος μέχρι το ματς με τους Βαυαρούς). Η πρώτη δοκιμή της επιθετικής τριάδας θα γίνει το Σάββατο (12/9) με τον Πλατανιά.

Κερδίζει για τα καλά έδαφος ο Κασάμι

Το ανέφερε από την Τρίτη (8/9) το Sport24.gr. Ο Παϊτίμ Κασάμι αναμένεται να αποτελέσει τον εκλεκτό του Σίλβα για την «κουλούρα». Η τιμωρία του Μιλιβόγεβιτς, το γεγονός ότι ο Μανιάτη δεν βρίσκεται στο 100% και ο τραυματισμός του Μπουχαλάκη (και στη σημερινή προπόνηση έκανε ατομικό) περιορίζουν τις λύσεις του Σίλβα για τον «γρίφο» του άξονα. Ο Κασάμι κερδίζει έδαφος για τα καλά για να βρεθεί πλάι στον Καμπιάσο στο παιχνίδι της Τετάρτης (16/9) και όλα δείχνουν ότι δεν θα κολυμπήσει κατευθείαν στα βαθιά. Θα παίξει και με τον Πλατανιά.

*Και την Τετάρτη (9/9) η προπόνηση διήρκησε αρκετή ώρα. Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας. Στο τέλος έγινε και δίτερμα σε όλο το γήπεδο.

*Επέστρεψαν και οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες πλην του Ντουρμάζ που έπαιζε αργά το βράδυ της Τρίτης και δεν πρόλαβε να έρθει στην Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ