ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σημαντική απόσταση για Ελαμπντελαουί"

"Σημαντική απόσταση για Ελαμπντελαουί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνεχίζονται τα σενάρια για Φιορεντίνα και Ελαμπντελαουί, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για συζητήσεις αλλά και απόσταση στο οικονομικό με τους "βιόλα" και τον Ολυμπιακό. Ξανά οι Τούρκοι για Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ.

Εδώ και λίγες μέρες στα ιταλικά ΜΜΕ έχει αναπτυχθεί μια φημολογία που θέλει την Φιορεντίνα να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον Ολυμπιακός.

Η αλήθεια είναι ότι οι "βιόλα" ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Νορβηγού διεθνή μπακ, θέλοντας να ενισχύσουν την δεξιά τους πτέρυγα, όπου παρατηρείται ποσοτική και ποιοτική έλλειψη. Το γεγονός ότι ο Ελαμπντελαουί είναι τραυματίας και η επιστροφή σου σε φουλ ρυθμούς υπολογίζεται για τα τέλη του Ιουλίου, κρύβει ενδεχομένως αμφιβολίες για το κατά πόσο ευσταθούν τα συγκεκριμένα σενάρια.

Πάντως ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Blu μετέδωσε ότι οι συζητήσεις ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ολυμπιακό συνεχίζονται, ωστόσο έχει ήδη διαπιστωθεί σημαντική διαφορά στο οικονομικό, χωρίς πάντως να αναφερθούν ποσά σε προσφορά και ζήτηση.

Η ουσία είναι ότι στο Λιμάνι πολύ δύσκολα θα συζητούσαν την περίπτωση πώλησης του Ομάρ με ποσό μικρότερο από τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Άγνοια από τον ατζέντη του Ονάζι

"Προσωπικά κανένας ελληνικός σύλλογος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου για τον Ονάζι, δεν έχω ακούσει καμία προσφορά μέχρι στιγμής. Αν υπάρχουν ομάδες από την Ελλάδα που ενδιαφέρονται για τον πελάτη μου; Δεν μπορώ να προχωρήσω σε καμία επιβεβαίωση αλλά να είστε σίγουροι ότι ο Ονάζι παρακολουθείται από αρκετούς συλλόγους".

Αυτό δήλωσε στην Ιταλία ο Στέφεν Μακίνουα, μάνατζερ του Ονάζι. Ο Νιγηριανός κεντρικός μέσος αγωνίζεται στην Λάτσιο, έχει συμβόλαιο με τους Ρωμαίους έως το 2018, η αξία του είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ και πέρσι πραγματοποίησε 22 συμμετοχές με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Το όνομα του έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό στα ιταλικά ΜΜΕ αλλά μοιάζει να στερείται βάσης.

Πάλι για Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ οι Τούρκοι

Για επικείμενη άφιξη του Αζίζ Γιλντιρίμ στην Αθήνα γίνεται λόγος στα τουρκικά ΜΜΕ. Σκοπός του ταξιδιού, σύμφωνα με τους γείτονες, να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να συζητήσει την περίπτωση απόκτησης των Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Τζίμι Ντουρμάζ για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Ένα σενάριο που πρωτοέπαιξε πέρσι το καλοκαίρι, δεν προχώρησε ποτέ και που εξακολουθεί να συντηρείται στον Τύπο της Τουρκίας. Σε κάθε περίπτωση ο Μιλιβόγεβιτς θεωρείται απαραίτητος στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα και τη φετινή σεζόν, ενώ μια πιθανή πρόταση για τον Ντουρμάζ θα μπορούσε να εξεταστεί από τον Ολυμπιακό αν το ποσό κρινόταν ικανοποιητικό από τους "ερυθρόλευκους".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξεκίνημα με εργομετρικά
Οι απόντες γεννούν τους παρόντες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ