ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σφήνα Ολυμπιακού για Κακουτά"

"Σφήνα Ολυμπιακού για Κακουτά"

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός μπήκε σφήνα στην Σεβίλλη για τον Γκαέλ Κακουτά, προσφέροντας 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 24χρονο Γάλλο εξτρέμ. (video)

Ένα νέο όνομα βγάζουν στον "αφρό" οι Γάλλοι για τον Ολυμπιακό. Νέο όσον αφορά την τωρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς η περίπτωση του απασχόλησε και πέρσι τέτοια εποχή.

Ο λόγος για τον Γκαέλ Κακουτά που ανήκει στην Τσέλσι και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ράγιο Βαγιεκάνο, με απολογισμό 5 γκολ και 7 ασίστ σε 35 εμφανίσεις του για την Primera Division.

"Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Κακουτά προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων του ισπανικού πρωταθλήματος και η Σεβίλλη γρήγορα ξεκίνησε τις επαφές. Οι Ανδαλουσιάνοι έκαναν μια πρόταση για να εξαγοράσουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του από την Τσέλσι.

Αλλά οι Λονδρέζοι δεν την έχουν κάνει αποδεκτή για την ώρα. Αν η Σεβίλλη εξακολουθεί να θέλει τον παίκτη πρέπει να προσέξει, καθώς κινδυνεύει να τον χάσει από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός πρόσφερε στον Κακουτά 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας και πρόκειται να έρθει σε επαφή με την Τσέλσι για να καταθέσει πρόταση απόκτησης του παίκτη", αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας " www.footmercato.net ".



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ