ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σερβικά σενάρια για επένδυση Μαρινάκη στη Βοϊβοντίνα

Σερβικά σενάρια για επένδυση Μαρινάκη στη Βοϊβοντίνα

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με σέρβικο δημοσίευμα, ετοιμάζει "μπάσιμο" στην Βοϊβοντίνα. Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας " butasport.rs", ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ετοιμάζει επενδυτικό "χτύπημα" στη Σερβία και συγκεκριμένα στην Βοϊβοντίνα, κάτι που αναμένεται να φανεί το προσεχές διάστημα.

Στην πρόσφατη επίσκεψη των πρωταθλητών Ελλάδας στη Σερβία για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο "Μαρακανά", ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού συνάντησε τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Οι δύο άνδρες φέρονται να συζήτησαν το ενδεχόμενο του "μπασίματος", με τον κ. Μαρινάκη να επιθυμεί να συμμετάσχει στην ιδιωτικοποίηση της ομάδας του Νόβι Σαντ και μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε πράξη.

Για την ιδιωτικοποίηση της ομάδας, έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλοι επιχειρηματίες, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να περιμένει να συναντηθεί με τον υπουργό Νεολαίας και Αθλητισμού της Σερβίας. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ