ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάριο για Καμανό και Ολυμπιακό

Σενάριο για Καμανό και Ολυμπιακό

Γάλλος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η Μπορντό απέρριψε πρόταση ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού για τον Φρανσουά Καμανό.

Ένα tweet Γάλλου δημοσιογράφου εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Φρανσουά Καμανό της Μπαστιά, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της Κορσικής δέχθηκε και απέρριψε πρόταση των "ερυθρολεύκων" ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του παίκτη.

Ο 20χρονος (01/05/1996) εξτρέμ κατάγεται από τη Γουινέα, μετρώντας ήδη 7 συμμετοχές και 1 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος.

Η Μπαστιά τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2014 από την Satellite FC της Γουινέας και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 50 συμμετοχές με την ομάδα της Κορσικής, έχοντας απολογισμό 8 γκολ και 3 ασίστ.

Κατά βάση αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος κυνηγός, καλύπτοντας πάντως την θέση του αριστερού εξτρέμ αλλά και του δεύτερου επιθετικού.

Για τον παίκτη ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο η Μπορντό, όσο και η Μαρσέιγ. Στην Μπαστιά αγωνιζόταν μέχρι και το τέλος της περσινής σεζόν ο Φρανσουά Μοδεστό, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που είναι πιθανό να συνεργαστεί εκ νέου με τους "ερυθρόλευκους" από διαφορετικό πόστο, καθώς ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην Αθήνα ο ντε λα Μπέγια
Σαλίνο: "Έχω πρόταση από ελληνική ομάδα"
Στη Χετάφε ο Φουστέρ
"Βλέπει Καβαλέιρο ο Ολυμπιακός"
Οι πρώτες διαφοροποιήσεις με Βίκτορ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ