ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια με άρωμα... γαλλικό (Μολό, Μαλουντά)

Σενάρια με άρωμα... γαλλικό (Μολό, Μαλουντά)

Εν αναμονή της απάντησης του Τζοάν Βερδού, οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν προς Γάλλους ποδοσφαιριστές, με τα ονόματα των Μολό και Μαλουντά να έρχονται στο προσκήνιο.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ανεβαίνει και το μεταγραφικό θερμόμετρο στον Ολυμπιακό. Στο μέτωπο του Τζοάν Βερδού, την οριστική απόφαση του Ισπανού για το αν θα αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κατατεθεί από την διοίκηση περιμένουν στο λιμάνι.

Την ίδια στιγμή κοιτάζουν προς Γάλλους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Τρίτης (18/06), με τα ονόματα των Μολό και Μαλουντά να φιγουράρουν στις πρώτες σελίδες.

Τον Γιοάν Μολό παρουσιάζει ως τον διακαή πόθο του Ολυμπιακού ο 'Γαύρος' για την γραμμή κρούσης. Επικαλείται μάλιστα δημοσίευμα της 'L'Equipe' το οποίο κάνει λόγο για επίσημες συζητήσεις της "ερυθρόλευκης" διοίκησης με την αντίστοιχη της Νανσί.

Ο Πιερ Ισά φέρεται σίγουρος ότι ο 24άχρονος εξτρέμ έχει ως προτεραιότητά του, την μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα, ο Μολό έχει στο μυαλό του την εξέλιξη του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος εκτόξευσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, παίρνοντας στη συνέχεια μεταγραφή για την Έβερτον και την Πρέμιερ Λιγκ.

Σενάρια με άρωμα... γαλλικό (Μολό, Μαλουντά)
Μαλουντά

Την ίδια στιγμή, η 'Goal News' τονίζει ότι ο Φλοράν Μαλουντά είναι κοντά στο να πει το "ναι" στον Ολυμπιακό. Ο 33άχρονος Γάλλος έμεινε ελεύθερος μετά από 6 χρόνια από την Τσέλσι και παρουσιάζεται "ζεστός" στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους "ερυθρόλευκους".

Σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής, αν τελικά κινηθούν στον Ολυμπιακό για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, αναμένεται να έχει ο Κριστιάν Καρεμπέ. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τηλεφωνικές επαφές του στρατηγικού σύμβουλου της ΠΑΕ σε θέματα σκάουτινγκ με τον πρώην άσο της Τσέλσι, ώστε να τον πείσει να έρθει στην ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ