ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Τζούτζακ

Σενάρια για Τζούτζακ

Την περίπτωση του Μπάλας Τζούτζακ φέρνει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό δημοσίευμα από την Ουγγαρία, την στιγμή που οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ο παίκτης απέρριψε πρόταση της Αλ Αΐν.

Επικαλούμενη πηγές της από Ελλάδα και Τουρκία, η ουγγρική ιστοσελίδα " www.nemzetisport.hu" υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο κατόπι του Μπάλας Τζούτζακ.

Στο δημοσίευμα μάλιστα τονίζεται ότι οι επίσημες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Μπούρσασπορ, όπου ανήκει ο παίκτης, θα ξεκινήσουν σύντομα.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Γιόζεφ Μπαράνι, φέρεται να δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεν ενδιαφερόμενος αλλά ένας από τους πολλούς για τον πελάτη του.

Ωστόσο μια τέτοια μεταγραφή μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς σύμφωνα με τους Ούγγρους, η Μπούρσασπορ θα ήθελε ένα ποσό τουλάχιστον 7 εκατομμυρίων ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση του Τζούτζακ.

Ο 29χρονος εξτρέμ φτάνοντας στην Αυστρία, όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία η τουρκική ομάδα, άφησε να εννοηθεί ότι ίσως φέτος παίξει σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ρεπορτάζ από την Τουρκία, θέλουν τον Τζούτζακ να απέρριψε την προοπτική της Αλ Αΐν παρά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που του πρόσφερε η ομάδα από τα ΗΑΕ. Με την προσφορά της Αλ Αΐν επίσης να μην ικανοποιεί την Μπούρσασπορ, που θεώρησε λίγα τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Από τις Ακαδημίες της Ντέμπρετσεν (53 συμ., 14 γκολ, 17 ασίστ στην πρώτη ομάδα), ο Τζούτζακ μεταπήδησε στην Αϊντχόφεν σε ηλικία 22 ετών. Με την ολλανδική ομάδα πραγματοποίησε 157 εμφανίσεις με απολογισμό 54 γκολ και 50 ασίστ.

Τον Ιούλιο του 2011 τον αγόρασε η Ανζί (8 συμ.) έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ και έξι μήνες αργότερα μεταπήδησε στην Ντινάμο Μόσχας (112 συμ., 13 γκολ, 30 ασίστ) με το ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ. Τον Αύγουστο του 2015 πήγε στην Μπούρσασπορ, όπου πέρσι αγωνίστηκε σε 25 ματς, με 4 γκολ και 5 ασίστ. Το συμβόλαιο του με την τουρκική ομάδα ολοκληρώνεται το 2019.

Ο Τζούτζακ είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στα άκρα της επιθετικής γραμμής, κυρίως από δεξιά με ανάποδο πόδι. Με την εθνική Ουγγαρίας έχει 82 εμφανίσεις και 20 τέρματα.







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ