ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Ρέτσο αμυντικό χαφ στον Ολυμπιακό με Ατρόμητο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τον Ατρόμητο ψηλά στη συνείδησή του παρά τις όποιες εκπλήξεις ετοιμάζει για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (8/2, 19.30). Σοβαρές πιθανότητες ο Ρέτσος να κατέβει ως... “εξάρι”!

Αν ρωτούσε κάποιος τον Πάουλο Μπέντο για τα ζόρια που είχε συναντήσει ο Ολυμπιακός στο πρώτο μισό της σεζόν, σίγουρα η αναμέτρηση του Περιστερίου στις 29 Οκτωβρίου (σ.σ. εκεί όπου ο Ιντέγιε είχε διαμορφώσει το τελικό 0-1) θα συγκαταλεγόταν στα παιχνίδια που τα είχαν βρει σκούρα οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος με τον Ρικάρντο Σα Πίντο πλέονστον πάγκο του κατηφορίζει αύριο (8/2, 19.30) στο Καραϊσκάκη για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου. Και κατηφορίζει γιανα κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό, αφού κυνηγάειτη διάκριση μέσω του συγκεκριμένου θεσμού. Ο Μπέντο από την πλευρά του άφησε κόσμο και κοσμάκη εκτός αποστολής, όπως τους Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Ελιουνούσι, Καμπιάσο και Ντα Κόστα για λόγους τακτικής.

Αντιθέτως, μέσα είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει κιόλας, μιας και η παρουσία τριών φορ στη 18άδα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Μπέντο προσανατολίζεται σε σχήμα 4-4-2.

Εκείνο που είναι άξιο αναφοράς πάντως δεν είναι η επιστροφή του Ιρανού επιθετικού στην αποστολή και κατ' επέκταση στην ενδεκάδα. Είναι το γεγονός ότι ο Μπέντο βλέπει ότι μπορεί να καλυφθεί το κενό του Μιλιβόγεβιτς και από τον... Παναγιώτη Ρέτσο! Μετά τους Ρομαό και Μπουχαλάκη, υπάρχει και η επιλογή του Ρέτσου!

Δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη αν ο πιτσιρικάς ξεκινήσει αντί του Μπουχαλάκη στον πρώτο προημιτελικό. Είναι ένα σενάριο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Δεν δείχνει να το έχει αποφασίσει ακόμα ο Μπέντο ενόψει Ατρομήτου, αλλά υπάρχει η αίσθηση πλέον στο Ρέντη ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά ότι ο Ρέτσος έχει την ικανότητανα προσφέρει λύσεις και στη θέση “6”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ