ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Ολυμπιακό και Καστίγιο

Σενάρια για Ολυμπιακό και Καστίγιο

Πρόθεση του Ολυμπιακού να κάνει κίνηση για τον Φαμπιάν Καστίγιο βλέπουν δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πρόκειται για τον 23χρονο Κολομβιανό ακραίο κυνηγό του Ντάλας.

Ο Κολομβιανός ακραίος κυνηγός Φελίπε Πάρντο θα αγωνίζεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν και αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τότε οι "ερυθρόλευκοι" ενδέχεται να ντουμπλάρουν τις κινήσεις τους με τον Φαμπιάν Αντρές Καστίγιο Σάντσες.

Πρόκειται για τον Κολομβιανό εξτρέμ που αγωνίζεται στο MLS και το Ντάλας, ομάδα με την οποία μετράει συνολικά 142 συμμετοχές με 31 γκολ και 21 ασίστ. Ο 23χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Κάλι και στις 10 Μαρτίου του 2011 υπέγραψε στο Ντάλας, όπου δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας " bigdsoccer.com", ο Καστίγιο αρέσει στον Μάρκο Σίλβα και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του παίκτη.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η αξία του 23χρονου Κολομβιανού είναι στα 3,5 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο πρόθεση του Ντάλας είναι να μην αφήσει τον παίκτη για λιγότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ του Φαμπιάν Καστίγιο είναι ο ίδιος που έχει τα δικαιώματα του Φελίπε Πάρντο, αλλά και του Άντριαν Ράμος (επιθετικός της Ντόρτμουντ) με τον οποίο πάντως ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ