ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Μπακαλί και Ολυμπιακό

Netherlands' club PSV Eindhoven Zakaria Bakkali, right, fights for the ball with South Korea's club Samsung Bluewings Kim Do-heon during their friendly soccer match at Suwon World Cup Stadium in Suwon, south of Seoul, South Korea, Thursday, May 22, 2014. (AP Photo/Lee Jin-man)
Netherlands' club PSV Eindhoven Zakaria Bakkali, right, fights for the ball with South Korea's club Samsung Bluewings Kim Do-heon during their friendly soccer match at Suwon World Cup Stadium in Suwon, south of Seoul, South Korea, Thursday, May 22, 2014. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ζακάρια Μπακαλί, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Βέλγιο και Ισπανία. Ποιος είναι ο εξτρέμ της Βαλένθια. (VIDEO)

Την περίπτωση του Ζακάρια Μπακαλί φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε Βέλγιο και Ισπανία. Ο νεαρός άσος της Βαλένθια είναι στο στόχαστρο των Πειραιωτών και της Άντερλεχτ και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξει ιδιαίτερη κινητικότητα γύρω από την περίπτωσή του.

Ο 21χρονος εξτρέμ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Βαλένθια (προερχόμενος από την PSV), όμως δεν έχει καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού. Ο Μαροκινής καταγωγής ποδοσφαιριστής έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος "γλυκοκοιτάζει" το νεαρό άσο.

Φέτος, έχει ξεκινήσει μόλις μια φορά ως βασικός και 15 ως αλλαγή στο πρωτάθλημα, μετρώντας ένα τέρμα. Αν κινηθεί ο Ολυμπιακός, θα είναι για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Μάλιστα, ο "Πρωταθλητής" γράφει πως στον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένο πως θα κινηθούν για την απόκτηση εξτρέμ το ερχόμενο καλοκαίρι με χαρακτηριστικά ανάλογα με εκείνα του Κέβιν Μιραλάς.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν έναν παίκτη που είναι γρήγορος με την μπάλα στα πόδια, να έχει κοφτή ντρίμπλα, να μπορεί να παίξει και στις δυο πλευρές και να έχει επαφή με τα δίχτυα. Μένει να δούμε αν ο Μπακαλί θα είναι ο εκλεκτός, ο οποίος είναι και δυο φορές διεθνής με το Βέλγιο, έχοντας περάσει και απ' όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του.

AP Photo/Lee Jin-man

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ