ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Καρντόσο και Guangzhou Evergrande

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σενάρια από την Κίνα υποστηρίζουν ότι η Guangzhou Evergrande είναι η ομάδα της ασιατικής χώρας που ενδιαφέρεται για τον Παραγουανό επιθετικό του Ολυμπιακού, Όσκαρ Καρντόσο.

Ο εκπρόσωπος του Όσκαρ Καρντόσο, Πέδρο Αλδάβε, μίλησε την Πέμπτη σε ραδιόφωνο της Παραγουάης και αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόταση από ομάδα της Κίνας για τον στράικερ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με αναφορές στο twitter και την κινέζικη ιστοσελίδα "futebolchine.com", η Guangzhou Evergrande είναι η ομάδα που εξετάζει την περίπτωση του "Τακουάρα", ο οποίος έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2018. Υπενθυμίζεται ότι οι ημέρες που διανύουμε είναι οι τελευταίες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στην Κίνα, καθώς το deadline είναι η 28η Φλεβάρη.

H Guangzhou Evergrande έχει ως προπονητή τον Βραζιλιάνο, Φελίπε Σκολάρι, κι έχει ως ξένους τους Βραζιλιάνους, Αλάν Καρβάλιο, Παουλίνιο, Ρικάρντο Γκοουλάρτ και τον Κολομβιανό, Τζάκσον Μαρτίνες. Έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα Κίνας (2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ