ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Ιλόρι στο Νησί

Σενάρια για Ιλόρι στο Νησί

Τον Ολυμπιακό ως πιθανό προορισμό του Τιάγκο Ιλόρι βλέπουν στην Αγγλία, καθώς ο Κλοπ θεωρεί ανέτοιμο για το επίπεδο της Premier League τον 23χρονο στόπερ. Διατηρούν το θέμα Γκονσάλες οι Ιταλοί. Αδειάζει η κλεψύδρα για Νιλμάρ.

Την στιγμή που ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Μάρκο Μαρίν, του 27χρονου Γερμανού διεθνή μεσοεπιθετικού της Τσέλσι, σενάρια ανά την Ευρώπη εμπλέκουν τους "ερυθρόλευκους" σε μεταγραφικές υποθέσεις.

Στο Λιμάνι η ενίσχυση του ρόστερ δεν σταματά στην επικείμενη απόκτηση του Μάρκο Μαρίν, καθώς εξακολουθεί να αναζητείται στόπερ και 1-2 ακόμη ποδοσφαιριστές για την γραμμή κρούσης.

Στην Αγγλία πάντως αναπτύχθηκε μια φημολογία τις τελευταίες ώρες, που θέλει τον Ολυμπιακό να είναι ένας πιθανός -νέος- προορισμός του Τιάγκο Ιλόρι.

Πρόκειται για τον 23χρονο (26/02/1993) στόπερ της Λίβερπουλ και μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Πορτογαλίας στο τουρνουά του Ρίο.

Σενάρια για Ιλόρι στο Νησί

Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να τεστάρει τις ικανότητες του Πορτογάλου στόπερ και περισσότερο αν και πόσα περιθώρια βελτίωσης έχει. Κάπου εδώ η φημολογία στο Νησί θέλει τον Ολυμπιακό να είναι η ομάδα στην οποία θα καταλήξει ο παίκτης.

Οι Άγγλοι συσχετίζουν την αναζήτηση των "ερυθρολεύκων" για έναν κεντρικό αμυντικό, με τις καλές σχέσεις των δύο συλλόγων αλλά και το γεγονός ότι ένας Πορτογάλος κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, αναφέροντας τους πρωταθλητές Ελλάδας ως τον σύλλογο τον οποίο μπορεί να παραχωρηθεί ο Ιλόρι.

Ο 23χρονος στόπερ από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έκανε το μεγάλο άλμα στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2013, έναντι ποσού ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τον Γενάρη του 2014 μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί δανεικός σε Γρανάδα, Μπορντό και Άστον Βίλα, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας. Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ και έχει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Προς αποφυγή παρερμηνειών, επαναλαμβάνουμε ότι τουλάχιστον για την ώρα πρόκειται για πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία. Αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη θα φανεί μέσα στην Κυριακή (21/8).

Πάντα υποψήφιος ο Γκονσάλες

Αντίθετα στην περίπτωση του Τζανκάρλο Γκονσάλες, το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον παίκτη είναι αδιαμφισβήτητο, Και για δεύτερη σερί 24ωρο στην Ιταλία επέμεναν για τα περί πρέσινγκ του Ολυμπιακού προς την Παλέρμο για την απόκτηση του Κοσταρικανού διεθνή στόπερ.

Ο Γκονσάλες δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στους "ερυθρόλευκους", ωστόσο το θέμα είναι να βρεθεί ένας κοινός παρονομαστής στις επαφές του Ολυμπιακού με την διοίκηση των Σικελών. Οι γείτονες γράφουν για πρόθεση του πρωταθλητή Ελλάδας να δαπανήσει ακόμη και 4 εκατομμύρια ευρώ για τον Γκονσάλες, αλλά υπερβάλουν. Δεν θέλει να φτάσει τόσο ψηλά ο Ολυμπιακός για αποζημίωση σε ομάδα.

Οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να προσφέρουν για τη συγκεκριμένη περίπτωση ένα ποσό στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συν κάποια μπόνους ενδεχομένως. Όχι παραπάνω. Όσο η Παλέρμο δεν έχει άλλες ουσιαστικές προτάσεις για τον Γκονσάλες, μπορεί να οδηγηθεί σε πιο διαλλακτική στάση τις προσεχείς μέρες. Αναμονή λοιπόν.

Αδειάζει η κλεψύδρα για Νιλμάρ

Ο Βραζιλιάνος φορ έχει ενημερώσει ότι σύντομα θα ξεμπερδέψει με την Αλ Νασρ και τα οφειλόμενα της ομάδας προς το πρόσωπο του, υπογράφοντας ακολούθως στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι ότι η κλεψύδρα αδειάζει για τον Νιλμάρ αφού στο Λιμάνι δεν έχουν παρά ελάχιστα χρονικά περιθώρια να τον περιμένουν.

Οι μέρες περνούν και ο χρόνος πιέζει τον Ολυμπιακό που ψάχνει την ενίσχυση του και στη θέση του φορ. Επομένως ο Νιλμάρ θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να έρθει και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, καθώς στην αντίθετη περίπτωση θα κινητοποιηθούν οι διαδικασίες για την επόμενη μεταγραφική λύση.

Και εδώ τα ονόματα τον Βάγκνερ Λοβ και Ραφαέλ Μάρτινς εμφανίζονται ως υποψήφια για εναλλακτικές του Νιλμάρ, ωστόσο κανέναν δεν θα πρέπει να εκπλήξει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξαφνικά ένα όνομα από το πουθενά όπως συνέβη και με την περίπτωση του Μάρκο Μαρίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παίρνει Μάρκο Μαρίν ο Ολυμπιακός!
Η Τουλούζ ανακοίνωσε τον Ντουρμάζ
Πάει Αμβούργο ο Γκονσάλες αλλά παίζει με Ολυμπιακό
Η μαγκιά του Στέφανου
Στο Βέλγιο ο Γούτας που κλείνει στην Κορτράικ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ