ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Αντερλάν Σάντος, τι παίζει με τον Κασάμι

Σενάρια για Αντερλάν Σάντος, τι παίζει με τον Κασάμι

Ο Αντερλάν Σάντος της Μπράγκα, σύμφωνα με την "A Bola" ενδιαφέρει για τα καλά τον Μάρκο Σίλβα. Ποια είναι τα δεδομένα με τον Παϊτίμ Κασάμι και την Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση στόπερ και στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Μάρκο Σίλβα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αντερλάν Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπράγκα.

Η έγκυρη "A Bola" τονίζει πως ο 26χρονος αμυντικός αποτελεί στόχο των "ερυθρόλευκων", αφού τον έχει προκρίνει ο προπονητής της ομάδας, αλλά για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Βαλένθια του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο Σάντος ξεκίνησε την καριέρα του στη Βραζιλία με την Σαλγκέιρο και το 2010 πήγε στην πορτογαλική Τροφένσε. Από 'κει τον πήρε η Μπράγκα το 2012, με την ομάδα του να απορρίπτει αρκετές προτάσεις, όπως αυτή της Μονακό και της Ρεν.

Σενάρια για Αντερλάν Σάντος, τι παίζει με τον Κασάμι

Τρίτη επιλογή ο Κασάμι για την Φιορεντίνα

Αναφορικά με τον Παϊτίμ Κασάμι, είναι στους παίκτες που ενδιαφέρουν την Φιορεντίνα για την μεσαία γραμμή σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας "La Nazione".

Βέβαια, πρώτος στόχος είναι ο Γουάλας της Γκρέμιο, όμως οι Βραζιλιάνοι ζητούν μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, ενώ έπεται στις επιλογές της ιταλικής ομάδας ο Ίνλερ της Νάπολι. Ο Κασάμι αποτελεί τρίτη επιλογή για την Φιορεντίνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ