ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια από Τουρκία για Ολυμπιακό και Ντεμπά Μπα!

Σενάρια από Τουρκία για Ολυμπιακό και Ντεμπά Μπα!

Ο Ντεμπά Μπα οδεύει προς τον Ολυμπιακό σύμφωνα με "τιτίβισμα" Τούρκου δημοσιογράφου, ο οποίος κάνει λόγο μάλιστα για συμφωνία των δυο πλευρών.

Οι φήμες οργιάζουν τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το τι προτίθεται να κάνει ο Ολυμπιακός στο μετεγγραφικό παζάρι, έχοντας και την οικονομική δυνατότητα μετά την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Πολλά ακούγονται για πιθανή επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στο Λιμάνι και μέσα σε όλα αυτά ένας Τούρκος δημοσιογράφος έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter πως ο Ντεμπά Μπα ουσιαστικά είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού.

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος στράικερ, ανήκει στην κινεζική Σανγκάη Σενχούα, ενώ πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Μπεσίκτας στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, μετρώντας όμως μόλις δυο συμμετοχές και ένα τέρμα.

Ο πρώην άσος των Ρουέν, Μουσκρόν, Χοφενχάιμ, Γουέστ Χαμ, Νιούκαστλ, Τσέλσι και Μπεσίκτας, το καλοκαίρι του 2016 είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό και προσπαθεί έκτοτε να βρει τον καλό του εαυτό.

Το 2015, η Μπεσίκτας τον είχε πουλήσει αντί 13.000.000 ευρώ στους Κινέζους και μένει να φανεί αν ευσταθεί το σενάριο και όντως γίνεται... παιχνίδι με τον Ντεμπά Μπά, ώστε να έρθει στην Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ