ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμπά: "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα τα καταφέρουμε"

Σεμπά: "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα τα καταφέρουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη "Real News" μίλησε ο Σεμπά και αναφέρθηκε στους στόχους του φετινού Ολυμπιακού, στον εαυτό του, στη Γιουνγκ Μπόις και στον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League.

Ο Σεμπά παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Real News" και αναφέρθηκε τόσο στους στόχους του φετινού Ολυμπιακού, οριοθετώντας τους στο νταμπλ και στην καλή ευρωπαϊκή πορεία, μίλησε για τον εαυτό του, για τη νίκη επί της Γιουνγκ Μπόις, αλλά και για τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League.

Για το ματς με την Γιουνγκ Μπόις, ανέφερε: "Είναι καλό για εμάς που καταφέραμε και πήραμε τρεις βαθμούς από μία ομάδα με καλή έδρα. Ήταν δύσκολο και το γήπεδο, αλλά συνολικά κάναμε καλή δουλειά. Είναι καλή αρχή, γιατί τώρα έχουμε ματς στην έδρα μας και μπορούμε να αποκτήσουμε ένα πλεονέκτημα για την πρόκριση στους 32".

Για το τι άλλαξε στον Ολυμπιακό μετά το κακό ξεκίνημα, σχολίασε: "Αρχίσαμε με τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν δυνατό σοκ, αλλά έπρεπε να δούμε μπροστά. Καλό είναι τώρα να μη στεκόμαστε στο παρελθόν. Έγιναν κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, δουλεύουμε καλά και πολύ με τον κ. Μπέντο και μπορούμε να αισιοδοξούμε. Εγώ από την ώρα που ήρθα στον Ολυμπιακό κατάλαβα πως είναι ομάδα με βαριά φανέλα, έχει πλούσια ιστορία, καλό όνομα στην Ευρώπη και πάνω σε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε".

Για τους στόχους του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν, είπε: "Ξεκινώντας από την Ευρώπη, στόχος μας είναι η πρόκριση στους "32" και σίγουρα κάτι πιο ψηλά από πέρυσι. Προτεραιότητα, πάντως, είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα. Θέλουμε το πρωτάθλημα για να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ως τότε έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Ένας-ένας οι στόχοι και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε στο μέλλον".

Για τον εαυτό του, τόνισε: "Μου αρέσει να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα. Στόχος μου είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και να δίνω τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα τα γκολ σού δίνουν ψυχολογία, ευχαριστούν τον κόσμο, αλλά ας κερδίζουμε και ας σκοράρει όποιος θέλει, καθώς η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Δουλεύουμε καλά καθημερινά και οι επόμενοι αγώνες θα μας βοηθήσουν να βρούμε τον ρυθμό μας. Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι και να περιμένεις. Νομίζω πως αν είχε αρχίσει νωρίτερα το πρωτάθλημα θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση".

Για όσους θεωρούν πως ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί για τον τίτλο, δήλωσε: "Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε. Εμείς κρινόμαστε από αυτό που παρουσιάζουμε στο γήπεδο. Πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα με πολλούς βαθμούς διαφορά και πάλι μας αμφισβήτησαν. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να κάνουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα τα καταφέρουμε".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ