ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμπά: "Πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε"

Σεμπά: "Πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε"

Ο Σεμπά υποστήριξε ότι ο κακός αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Βέροιας δεν βοηθάει για να γίνει ένα ποιοτικό παιχνίδι, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της NOVA ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (29/1, 19:30) του Ολυμπιακού με την Βέροια:

Στον αγώνα της Κυριακής με την Βέροια, τι σε προβληματίζει περισσότερο; Ότι η αντίπαλος σας δίνει μάχη για να μείνει στην κατηγορία ή η άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου;

"Και τα δύο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να παίζεις σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όμως το πιο σημαντικό είναι να πάρεις τη νίκη".

Η αλλαγή προπονητή μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία των παικτών της Βέροιας;

"Πιστεύω πως όχι. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι αυτή που θα επηρεάσει και τις δύο ομάδες. Ενδεχομένως καμία να μην παίξει καλά. Δεν πιστεύω ότι θα δούμε ένα ποιοτικό παιχνίδι. Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Τι στοιχεία πρέπει να παρουσιάσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στη Βέροια για να φτάσουν στη νίκη;

"Με το σκεπτικό πως ο αγωνιστικός χώρος θα είναι κακός, τότε δε θα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Δε θα μπορούμε να δείξουμε ιδιαίτερη ποιότητα στο παιχνίδι μας. Όμως, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ενωμένοι.

Η ομάδα θα πρέπει να είναι δυνατή. Να παίξουμε σαν ομάδα. Να είμαστε ένα δυνατό σύνολο. Και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Η μεγάλη διαφορά που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία από τις ομάδες που ακολουθούν στην 2η και την 3η θέση, τι δείχνει για τις φετινές δυνατότητες του Ολυμπιακού;

"Δείχνει πως η ομάδα έχει πετύχει τους στόχους της. Έχουμε πολύ μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο σκοπός μας είναι να την αυξήσουμε. Να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σίγουρα υπάρχουν ματς που δεν πήγαμε καλά, δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Όμως πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να παίρνουμε νίκες".

Ο ίδιος πώς εξηγεί την εξαιρετική φετινή του παρουσία;

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Είναι κάτι που πάντα προσπαθούσα, αλλά φέτος τα καταφέρνω πολύ καλύτερα. Πάντα θέλω να τα δίνω όλα, να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Νιώθω καλά και αυτό είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένο".

Για το μαρκάρισμα του Λισγάρα στο ματς με την Ξάνθη:

"Εκείνη την στιγμή που με χτύπησε φοβήθηκα πάρα πολύ ότι είχα τραυματιστεί σοβαρά. Ευτυχώς αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έτσι. Ευχαριστώ τον Θεό. Συνεχίζω κοιτάζοντας μπροστά".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Στέλνουν" Παρέδες στον Ολυμπιακό
Εκτός αποστολής ο Ανσαριφάρντ με Βέροια
Ντε λα Μπέγια: "Να δείξουμε ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ