ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμπά: "Λογικές οι αντιδράσεις του κόσμου"

Σεμπά: "Λογικές οι αντιδράσεις του κόσμου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σεμπά τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δουλέψουν για να πάρουν την πρόκριση κόντρα στην Χαποελ Μπερ Σεβά χαρακτηρίζοντας ως δίκαιες τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ήταν ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που προσπάθησε αρκετά απέναντι στην Χαποελ Μπερ Σεβά, όντας σωστός τακτικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το τελικό 0-0 άφησε ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς με τον Βραζιλιάνο των ερυθρόλευκων να τονίζει ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλέψουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: "Ψάχναμε το γκολ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δώσαμε το μάξιμουμ. Δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ αυτό αλλά έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε την πρόκριση στη ρεβάνς".

Για το αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα του Ολυμπιακού: "Σίγουρα. Θα δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα για να διορθώσουμε τα λάθη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: "Είναι λογικό ο κόσμος να αντιδρά, καταλαβαίνω για ποιον λόγο αποδοκίμασε ο κόσμος. Δώσαμε το μάξιμουμ, προσπαθήσαμε πολύ και την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε περισσότερο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ