ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμπά: "Γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε"

Σεμπά: "Γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Σεμπά, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν στη Λεωφόρο.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" οφείλουν να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν τη νίκη. Διαβάστε μέρος των δηλώσεων του στη NOVA:

"Γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε και δεν πρέπει να μας απασχολεί καθόλου τι θα κάνουν εκείνοι. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσουμε, όπως κάνουμε πάντα σε όλα τα παιχνίδια μας. Κατά τη γνώμη μου είμαστε το φαβορί για να κερδίσουμε το παιχνίδι", τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος εξτρέμ και συμπλήρωσε:

"Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Να παίξουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία δυνατή ομάδα. Υπάρχει μία έκφραση που χρησιμοποιούμε οι ποδοσφαιριστές: να δώσουμε τη ζωή μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να τα δώσουμε όλα. Να παίξουμε με ποιότητα. Και είμαστε σίγουροι πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό.

Γνωρίζουμε πως οι οπαδοί μας θα είναι στο πλευρό μας, ακόμα και αν δε θα είναι παρόντες στο γήπεδο. Ξέρουμε πως είναι πάντα στο πλευρό μας. Από μακριά θα μας στέλνουν τη δύναμή τους. Για εκείνους θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ