ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμπά: "Δώσαμε τα πάντα, αλλά δεν τα καταφέραμε"

Σεμπά: "Δώσαμε τα πάντα, αλλά δεν τα καταφέραμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Σεμπά αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας απ' τον ΑΠΟΕΛ, την ατυχία στη φάση του γκολ, ενώ έκανε ειδική μνεία στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ. Διαβάστε τι δήλωσε ο Μπράουν Ιντέγε.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά εν τέλει γνώρισε την ήττα με 1-0 απ' τον ΑΠΟΕΛ για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο επιθετικός των "ερυθρολεύκων", Σεμπά αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας απ' τον ΑΠΟΕΛ, την ατυχία στη φάση του γκολ, ενώ έκανε ειδική μνεία στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το τι έφερε το αρνητικό αποτέλεσμα: "Είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Δώσαμε τα πάντα, το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για τα τρία δοκάρια και τη γενικότερη εικόνα: "Σίγουρα είναι κι έλλειψη τύχης η φάση του γκολ του ΑΠΟΕΛ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα".

Για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Σε καμία περίπτωση δεν χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Απ' αύριο θα αρχίσουμε προετοιμασία με σαφή στόχο τη νίκη".

Ιντέγε: "Δεν νομίζω ότι κάναμε κάτι λάθος σήμερα"

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε και ο Ιντέγε στις δηλώσεις του. Ο επιθετικός από τη Νιγηρία υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι λάθος σήμερα, πλην του γκολ που δέχτηκε νωρίς.

Χαρακτηριστικά είπε: "Δεν νομίζω ότι κάναμε κάτι λάθος σήμερα. Δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ νωρίς. Αν κάποιος γυρίσει το ματς από την αρχή θα δει ότι εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες και είναι λυπηρό ότι φεύγουμε από το ματς χωρίς βαθμούς".

Σε ερώτηση για τη συνέχεια και το ντέρμπι με την ΑΕΚ υποστήριξε: "Κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει κάθε ματς. Είναι στενάχωρο που πάμε στο ντέρμπι με δυο ήττες. Είμαστε απογοητευμένοι όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Να προετοιμαστούμε για αυτό με σκοπό να επιστρέψουμε στις νίκες".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ήττα 0-1 από το ΑΠΟΕΛ για τον Ολυμπιακό, που είχε τρία δοκάρια
Σχόλιο Παντελής Διαμαντόπουλος: Ο Ολυμπιακός του Πειραιά είστε;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ