ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμπά: "Δεν είμαστε τόσο κακοί, όσο λένε"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÌÁÑÔÉÍÓ(Á) ÓÅÌÐÁ(Ä) / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÌÁÑÔÉÍÓ(Á) ÓÅÌÐÁ(Ä) / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σεμπά, υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι τόσο κακοί στο ελληνικό πρωτάθλημα και παρέπεμψε στη διαφορά από τους πρωτοπόρους της κατάταξης, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ.

Η Σπόρτινγκ νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στη Λισσαβώνα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, άφησε τους "ερυθρόλευκους" εκτός Ευρώπης και η ίδια μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Σεμπά μετά τη λήξη του ματς απέδωσε καθοριστικό ρόλο στα δύο γκολ των "λιονταριών" στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Μιλώντας σε Πορτογάλους δημοσιογράφους στη μεικτή ζώνη του "Estádio José Alvalade" υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι τόσο κακοί στο ελληνικό πρωτάθλημα και παρέπεμψε στη διαφορά (ένας βαθμός) από τους πρωτοπόρους της κατάταξης, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ.

"Προσπαθήσαμε, η ομάδα πάλεψε, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα έκανε καλό ματς, αμυνθήκαμε καλά, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, είχαμε ισορροπημένο ματς, αλλά τα δύο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν καθοριστικά.

Δεν είμαστε τόσο κακοί όσο λένε, γιατί είμαστε στον ένα βαθμό από την πρώτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι φυσιολογικό σε σχέση με ο,τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, αλλά η ομάδα βελτιώνεται. Η Ευρώπη δεν πήγε όπως θα θέλαμε, αλλά η ομάδα βελτιώνεται και αρχίζει να νικά. Πρέπει να νικήσουμε τα επόμενα ματς για να επιστρέψουμε στη φυσιολογική θέση του Ολυμπιακού, την πρώτη θέση της κατάταξης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ