ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμπά: "Αισθάνομαι καλύτερα φέτος"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπά τόνισε ότι φέτος αρχίζει να βγάζει τον πραγματικό του εαυτό στον Ολυμπιακό και υποστήριξε ότι το κλειδί της ανατροπής κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν το γεγονός ότι οι Πειραιώτες παρέμειναν ψύχραιμοι μόλις βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που έχει ήδη ξεπεράσει τους αριθμούς της περσινής σεζόν σε γκολ και ασίστ, ψηφίστηκε ως ο MVP της αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες στο Φάληρο. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο περιθώριο παραλαβής του βραβείου του:

Για την βελτίωση του σε σχέση με την πρώτη του σεζόν:

"Νιώθω βελτιωμένος και σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που με κάνει ευτυχισμένο. Αισθάνομαι καλύτερα φέτος στην ομάδα. Πέρυσι ήταν μία χρονιά προσαρμογής για μένα και δεν μπόρεσα να φτάσω στο 100%. Το καταλάβαινα, όσο σκληρά κι αν προσπαθούσα. Φέτος συνεχίζω να δουλεύω το ίδιο επίμονα στις προπονήσεις και είμαι ικανοποιημένος διότι βελτιώνομαι διαρκώς".

Για το φετινό πρωτάθλημα:

"Το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από πέρυσι. Οι αντίπαλοί μας έχουν βελτιωθεί και είναι πιο ανταγωνιστικοί. Όμως έχουμε πετύχει τον στόχο μας να είμαστε πρώτοι".

Για τον αγώνα με Παναιτωλικό:

"Ήταν ένα ματς που ήθελε υπομονή και η νίκη είναι σημαντική γιατί ο αντίπαλος έπαιζε πολύ κλειστά και πολύ πίσω. Διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας μόλις βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό ήταν το κλειδί για ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση".

Για την κλήρωση στο Europa League με την Οσμάνλισπορ:

"Θα είναι δύσκολα τα ματς του Europa League. Για να φτάσει μέχρι εδώ σημαίνει πως θα είναι καλή ομάδα. Όποιος και να κληρωνόταν μαζί μας θα είχαμε δύσκολο έργο. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο καλά στο προσεχές διάστημα και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανδρούτσος: "Είναι συγκινητικό για εμένα"
Καρντόσο: "Έβαλα γκολ, αλλά έχασα και 3-4..."
Μπέντο: "Άργησα να βγάλω τον Φορτούνη..."
Αποθέωση για Φουστέρ στο "Καραϊσκάκης"
Ή τώρα ή ποτέ...
Με ανατροπή ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Παναιτωλικό στο Φάληρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ