ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σεφτέ" ο Πασιένσια

"Σεφτέ" ο Πασιένσια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο κεκλεισμένων φιλικών του Ρέντη. Και τα δύο γκολ ο Πορτογάλος νεαρός φορ. Έπαιξαν οι Σιόβας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης και Ρομαό.

Ευκαιρίες έδωσε σήμερα (20/09) το πρωί στο Ρέντη ο Πάουλο Μπέντο στο κεκλεισμένων φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 με δύο γκολ του Πασιένσια (12' και 68'), ενώ η "Ελαφρά Ταξιαρχία" είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 34' με σουτ του Περογαμβράκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί σχεδόν καθόλου του προηγούμενο διάστημα. Από τους "ερυθρόλευκους" αγωνίστηκαν επίσης οι Φορτούνης και Σιόβας που έμειναν εκτός αποστολής από το ματς με τον Ηρακλή, αλλά και οι Χουτεσιώτης, Ρομαό, Μανθάτης, Ανδρούτσος και Μπουχαλάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης (65' Γεωργακόπουλος), Ντάσιος (65' Πάνος), Βαλεριάνος (46' Ρουμπουλάκου), Κύργιας (65' Αλιατίδης), Δεληζήσης (65' Καλλέργης), Ρομάνο (46' Αλμπάνης), Πουρτουλίδης (65' Γκούφας), Σιατραβάνης (65' Κονέ), Τζάνης (65' Τρίγκας), Διαμαντόπουλος (46' Πετρόπουλος), Περογαμβράκης (46' Κάσσος).

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ