ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεφτέ με τρεις ανακοινώσεις και έπεται συνέχεια

Σεφτέ με τρεις ανακοινώσεις και έπεται συνέχεια
INTIME SPORTS

Λίγη ώρα μετά την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στου Ρέντη ενόψει της νέας σεζόν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι.

Την έναρξη της νέας σεζόν σηματοδότησε στον Ολυμπιακό το ραντεβού της Τετάρτης (14/6) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, όπου οι παίκτες είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τον Μπέσνικ Χάσι (παρουσία και του Γιάννη Βρέντζου) και πέρασαν σε γκρουπ από τις καθιερωμένες εξετάσεις.

Νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε... σεφτέ στις ανακοινώσεις, με τρεις παίκτες να ντύνονται και επίσημα στα ερυθρόλευκα. Πρόκειται για τους Παπ Αμπού Σισέ, Λεονάρντο Κούτρη και Σπύρο Ρισβάνη, που με αυτή τη σειρά είδαν το όνομα τους να φιγουράρει στην ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ.

Ο Παπ Αμπού Σισέ επί της ουσίας είχε κλείσει από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έμεινε στην Αζαξιό μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας, ο πανύψηλος (197 εκατ.) πραγματοποίησε συνολικά 31 εμφανίσεις (2482') και η Αζαξιό τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας.

Σεφτέ με τρεις ανακοινώσεις και έπεται συνέχεια
INTIME SPORTS

Ο 22χρονος στόπερ έπαιξε στην AS Pikine στην πατρίδα του και πήγε στη Γαλλία τον Γενάρη του 2015, ενώ είναι μια φορά διεθνής με την U-20 της Σενεγάλης. Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό είναι τετραετούς διάρκειας.

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι επίσης ένας παίκτης που ο Ολυμπιακός είχε για χρόνια στο μικροσκόπιο του. Για την ακρίβεια από το 2013, που ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ αγωνιζόταν στην Κρήτη με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Σεφτέ με τρεις ανακοινώσεις και έπεται συνέχεια
INTIME SPORTS

Τον Ιανουάριο του 2016, ο Κούτρης μετακόμισε στα Ιωάννινα για λογαριασμό του ΠΑΣ, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε συνολικά 34 συμμετοχές, αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ - χαφ. Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό είναι για τέσσερα χρόνια. Τον παίκτη θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει στο Ζέεφελντ ο Μπέσνικ Χάσι.

Ο Σπύρος Ρισβάνης ήταν ο τρίτος της παρέας που ανακοινώθηκε χρονικά. Προϊόν των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, στην πρώτη ομάδα του οποίου έκανε 24 συμμετοχές πριν μεταπηδήσει στον Πανιώνιο, αρχικά ως δανεικός και εν συνεχεία ως ελεύθερος παίκτης.

Σεφτέ με τρεις ανακοινώσεις και έπεται συνέχεια
INTIME SPORTS

Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε και ο 23χρονος στόπερ αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού. Η εξέλιξη του ήταν μεγάλη τα δύο τελευταία χρόνια και στο Ζέεφελντ θα έχει την ευκαιρία να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ. Τετραετούς διάρκειας η συμφωνία του με τους Πειραιώτες.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Στο Λιμάνι πάντως δεν μένουν στις παραπάνω ανακοινώσεις. Ούτως ή άλλως μιλάμε για κινήσεις που δεν εντάσσονται στο πλαίσιο των 4-5 μεταγραφών "πρώτης γραμμής" που προσπαθούν να πετύχουν οι "ερυθρόλευκοι". Όχι ότι οι προαναφερθέντες και ειδικά οι Ρισβάνης - Κούτρης δεν θα έχουν την ευκαιρία να πείσουν για την χρησιμότητα τους, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός ψάχνει την ενίσχυση του σε καίριες θέσεις της ενδεκάδας με παίκτες από το εξωτερικό.

Έτσι λοιπόν οι Πειραιώτες αναμένουν την οριστική κατάληξη της υπόθεσης του Γκονσάλο Ροντρίγκες, έχοντας στο νου τους και άλλες λύσεις για τα στόπερ, όπως τους Μπρίτος, Καρίσο. Την ίδια στιγμή γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση του Τεό Μπονγκοντά από την Θέλτα, ενώ Βάις και Τέγιο φαντάζουν ως περισσότερο φανταχτερές αλλά πολύ πιο σύνθετες περιπτώσεις. Ο κεντρικός χαφ είναι η επόμενη προτεραιότητα για τον Μπέσνικ Χάσι και τον Μάριο Ουσίγιος, ενώ παίκτης αναμένεται σύντομα και για την κορυφή της επίθεσης.

Μετά λοιπόν τους Σισέ, Κούτρη και Ρισβάνη, έπεται συνέχεια στο μέτωπο της μεταγραφικής ενίσχυσης του ρόστερ των "ερυθρολεύκων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ρισβάνης
Και επίσημα στα ερυθρόλευκα ο Κούτρης
Ανακοίνωσε Σισέ ο Ολυμπιακός
Ξεκίνησε η νέα σεζόν με... σέντρα στου Ρέντη
Προχωράει για Μπονγκοντά ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ