ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε αεροδρόμιο-φάντασμα

Σε αεροδρόμιο-φάντασμα

Ο Στέφανος Λεμονίδης βρίσκεται στο Μάλμε της Σουηδίας και μεταδίδει τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, πριν από την τελευταία προπόνηση και τις εκτιμήσεις του Τζίμι Ντουρμάζ.

Μετά από πτήση τρεισήμισι ωρών ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο-φάντασμα Malmo airport Sturup, που λειτούργησε για να υποδεχθεί μόνο την αποστολή του πρωταθλητή και τον Τζίμι Ντουρμάζ που γύρισε στο ... σπίτι του.

Το ψιλόβροχο και η θερμοκρασία 12 βαθμών Κελσίου είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού, με έκπληξη το αεροδρόμιο της πόλης, όπου δεν περάσαμε από έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων, αφού δεν λειτουργούσαν οι υπηρεσίες.

Με την προσγείωση, περίμεναν στο αεροδιάδρομο τα λεωφορεία που μετέφεραν την ομάδα και τους συνοδούς στην πόλη, ενώ ο καθένας έπαιρνε τις αποσκευές του από ένα ρυμουλκό του αεροδρομίου. Το Sturup υποδέχεται μόνο τσάρτερ και οι κανονικές πτήσεις για το Μάλμε προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, που συνδέεται με την σουηδική πόλη μέσω της γέφυρας Όρεσουντ μήκους 8 χιλιομέτρων. Πρόκειται για την μεγαλύτερη γέφυρα που συνδυάζει σιδηρόδρομο και αυτοκινητόδρομο στην Ευρώπη, και συνδέει δύο μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, την Κοπεγχάγη, πρωτεύουσα της Δανίας, και την σημαντική Σουηδική πόλη Μάλμε. Στην πράξη, ενώνει το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο της Σκανδιναβίας με αυτό της Κεντρικής και της Δυτικής Ευρώπης. Μέχρι τα 2/3 του στενού είναι γέφυρα και μετά βυθίζεται και γίνεται τούνελ.

Σε αεροδρόμιο-φάντασμα
Σε αεροδρόμιο-φάντασμα
Σε αεροδρόμιο-φάντασμα
Σε αεροδρόμιο-φάντασμα

Φυσικά δεν υπήρχαν Σουηδοί ρεπόρτερ, ούτε φίλαθλοι του Ολυμπιακού όπως συνηθίζεται στο εξωτερικό και η υποδοχή ήταν βουβή και τάχιστη , καθώς βρέθηκαν όλοι στα ξενοδοχεία τους με συνοπτικές διαδικασίες και μετά από ταξίδι 30 χιλιομέτρων.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ είχε αστραφτερό χαμόγελο μόλις πάτησε το πόδι του στη Σουηδία, αφού όπως είπε: «Αγωνίστηκα τέσσερα χρόνια εδώ. Είχα μεγάλη επιτυχία με τη φανέλα της Μάλμε, κέρδισα το πρωτάθλημα στη Σουηδία και τα πάντα στη χώρα, οπότε είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι για εμένα», είπε ο Τζίμι Ντουρμάζ και πρόσθεσε: «Τώρα έρχομαι με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στο κεφάλι μου έχω μονο τους τρεις βαθμούς της νίκης . Τίποτε άλλο. Η Μάλμε είναι μία ξεχωριστή ομάδα για εμένα, αλλά τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και θα κάνω τα πάντα για να είμαι επιτυχημένος με την ομάδα μου. Βασικός μου στόχος είναι να είμαι πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι. ».

Για τους οπαδούς της Μάλμε: «Στο SwedBank Stadion έχει πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα, αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι καλύτεροι. Είναι πολύ πιο θορυβώδεις οι οπαδοί μας. Υπάρχει πολλή περισσότερη... τρέλα στο γήπεδό μας. Δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα από την ατμόσφαιρα».

Σε αεροδρόμιο-φάντασμα

Στην αποστολή του Ολυμπιακού δεν υπήρχαν αυτή τη φορά γυναίκες παικτών, παρά μόνο η Μερσέντες, η σύζυγος του Μίτσελ, ενώ στο αεροπλάνο βρέθηκε όπως ήταν γνωστό και ο Φορτούνης παρότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Παρών φυσικά και ο Καρεμπέ που εντυπωσίασε ακόμη μια φορά με την ευγένεια και την απλότητα του, αφού χαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες της ομάδας νέων που θα παίξουν κι αυτοί με τη Μάλμε.

Η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ είναι προγραμματισμένη στις 7μμ ώρα Ελλάδας και μισή ώρα θα ξεκινήσει η προπόνηση στο SwedBank Stadion. Όπως προειδοποίησε ο Ντουρμάζ, το βράδυ θα έχει κρύο, αλλά το γήπεδο είναι σαν... κλειστό και δεν θα έχουν πρόβλημα οι παίκτες. Η Μάλμε παρομοιάσθηκε μάλιστα με τον Ατρόμητο, αφού έχει ψηλά παιδιά που τρέχουν ακατάπαυστα, ενώ πρόβλημα μπορεί να υπάρξει με τον χορτοτάπητα που είναι ιδιόμορφος.

* Όσοι φίλαθλοι αγόρασαν εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να περιμένουν τον ορισμό της νέας ημερομηνίες. Αν το ματς γίνει στις 18 Οκτωβρίου, τότε θα ισχύσουν τα εισιτήρια. Αν όμως πάει το παιχνίδι αργότερα, που είναι και το πιο πιθανόν, θα ακυρωθούν και θα εκδοθούν νέα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ