ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε τρεις θέσεις θέλει ενίσχυση ο Ολυμπιακός!

Σε τρεις θέσεις θέλει ενίσχυση ο Ολυμπιακός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κοντά στους 30.000 αναγνώστες συμμετείχαν στο Poll του Sport24.gr για τις θέσεις που έχει ανάγκη ενίσχυσης ο Ολυμπιακός και τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα σχετικά με το που θα πρέπει να κινηθούν οι Πειραιώτες. Διαβάστε αναλυτικά.

Το Sport24.gr "πάσαρε την μπάλα" στους αναγνώστες του και τους ζήτησε την άποψή τους σχετικά με το που έχει ανάγκη ενίσχυσης ο Ολυμπιακός το διάστημα που απομένει ως την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου. Περίπου 30.000 αναγνώστες συμμετείχαν και τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα.

Πρώτη ανάγκη είναι η απόκτηση στόπερ για τους ερυθρόλευκους με ποσοστό 34,14% και ακολουθεί ο επιθετικός με 26,94% και ο εξτρέμ με 21,8%. Αυτές οι τρεις θέσεις έχουν την πρωτοκαθεδρία, για να ακολουθήσει ο ακραίος αμυντικός με 7,37%, ο κεντρικός χαφ με 4.13%, ο αμυντικός χαφ με 3.76% και ο τερματοφύλακας μόλις με 1,87%.

Η πολύ καλή παρουσία του Στέφανου Καπίνο σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια έχουν αυξήσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, γι' αυτό και το ποσοστό είναι σχεδόν... μηδενικό. Από 'κει και πέρα, "φωνάζει" το πού χρειάζεται να ενισχυθεί η ομάδα του Πειραιά.

Σε τρεις θέσεις θέλει ενίσχυση ο Ολυμπιακός!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ