ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ρυθμούς ντέρμπι από Τρίτη

Σε ρυθμούς ντέρμπι από Τρίτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διήμερο ρεπό απολαμβάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού και από την Τρίτη (8/3) επιστρέφουν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι συνηθισμένες οι τελευταίες μέρες στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Και αυτό γιατί από εκεί που οι Πειραιώτες προετοιμάζονταν για ματς κάθε τρεις μέρες, τώρα ο προγραμματισμός τους έχει αλλάξει.

Η απόφαση Κοντονή να ματαιωθεί το Κύπελλο έχει σκορπίσει απορίες, προβληματισμό και απογοήτευση στους ποδοσφαιριστές, ενώ το... γλυκό έδεσε με την αναβολή της αναμέτρησης των Πειραιωτών με τον Ηρακλή για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, που Κυριακή (6/3) και Δευτέρα (7/3) είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν πριν επιστρέψουν την Τρίτη (8/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι (13/3) με τον Παναθηναϊκό.

Μέσα στην εβδομάδα ο Σίλβα θα επιχειρήσει να βάλει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς και μέσα από τις προπονήσεις θα διαπιστώσει την κατάσταση που βρίσκονται οι "ερυθρόλευκοι", προκειμένου να πάρει και τις αποφάσεις του σχετικά με το πλάνο που θα καταστρώσει για το παιχνίδι με τους "πράσινους".

Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στην διάθεση του τους Ντουρμάζ, Πάρντο, Ζντιέλαρ, Ελαμπντελαουί και Μαζουακού που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Σιόβας δεν είχε τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Επομένως είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τον Σίλβα να διαπιστώσει μέσα στην εβδομάδα κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των παραπάνω παικτών, με την ευχή φυσικά να μην προκύψει κάτι απρόοπτο στις προπονήσεις.

Λογικά οι Σιόβας, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού και Ζντιέλαρ θα είναι εντάξει ενόψει Παναθηναϊκού, ερωτηματικό ο βαθμός ετοιμότητας του Πάρντο, ενώ δύσκολα θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του ο Ντουρμάζ.

Ξέχωρα από το αμιγώς αγωνιστικό, ο Μάρκο Σίλβα θέλει να δει συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές τους ενόψει του ντέρμπι, αφήνοντας πίσω τους όσα εξωαγωνιστικά μπορεί να τους επηρέασαν τις τελευταίες μέρες.

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ