ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ρυθμούς… Αστέρα Τρίπολης και το μυαλό στις απουσίες

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Την Δευτέρα (2/1) επιστρέφει ο Ολυμπιακός στις προπονήσεις και στο τεχνικό τιμ περιμένουν τον Κώστα Φορτούνη να μπει σε φουλ ρυθμούς, μετά τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Ευκαιρία για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να περάσουν την πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι από Δευτέρα (2/1) επιστρέφουν στο Ρέντη για να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πέρασαν οι γιορτές και πλέον το μυαλό όλων στο λιμάνι δεν είναι πουθενά αλλού εκτός από το ματς με τους Αρκάδες. Από τη στιγμή που φαίνεται ότι έχει πατηθεί και… φρένο στο μεταγραφικό κομμάτι, είναι λογικό το βάρος να πέφτει στην προετοιμασία του αγώνα της Τετάρτης (4/1, 19.30) που είναι και ο πρώτος του 2017.

Τα προβλήματα είναι αρκετά, με τον Πάουλο Μπέντο να περιμένει αύριο (2/1) τον Κώστα Φορτούνη να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς, με την ελπίδα ότι θα έχει ξεπεράσει πλήρως τη γαστρεντερίτιδα που τον είχε στείλει στο κρεβάτι για αρκετές μέρες.

Ακόμα και να προπονηθεί όμως, δεν σημαίνει ότι θα πάρει και φανέλα βασικού, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και σίγουρα έχει εξασθενήσει και ο οργανισμός του από την ίωση.

Στα υπόλοιπα ιατρικά θέματα, ο Μπράουν Ιντέγιε θα δοκιμάσει το πόδι του για να δει αν μπορεί να βοηθήσει με τον Αστέρα. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και αν ο Μπέντο δεν τον δει να βρίσκεται στο 100%, δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του, έτσι ώστε να μην τον χάσει από τα επόμενα παιχνίδια, αφού πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής.

Οι Ελιουνούσι και Ελαμπντελαουί επίσης αναμένεται να κάτσουν στην εξέδρα και να προφυλαχθούν για το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια την Κυριακή (8/1).

Για ενδεκάδα ούτε λόγος προς το παρόν. Έχει κάνει κάποιες δοκιμές τις προηγούμενες μέρες ο Μπέντο που χωρούν συζήτηση. Όπως για παράδειγμα ο Καμπιάσο που είναι το φαβορί για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Μιλιβόγεβιτς, ήταν το βασικό "εξάρι" σε ένα διπλάκι.

Απλώς, το θέμα είναι ότι αντί να έχει δίπλα του τον Μαρτίνς, είχε τον Μπουχαλάκη. Ο Πορτογάλος πέρασε ένα… κλικ πιο μπροστά αντί του Φορτούνη και κατ’ επέκταση αντί του Τσόρι, που φάνταζε ως ο βασικός υποψήφιος αν απουσιάσει τελικά ο "Φόρτου".

Περισσότερα λογικά θα φανούν στις δύο προπονήσεις που θα ακολουθήσουν. Το μόνο που δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει είναι ο "άσος".

Ο Καπίνο θα επιστρέψει μετά από δύο μήνες σε 18άδα, αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα επιστρέψει και κάτω από τα δοκάρια. Οι απαντήσεις για την επιλογή του τερματοφύλακα θα δοθούν λογικά λίγο πριν από το ματς…

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρινάκης: "Τα καλύτερα έρχονται για τον Ολυμπιακό"
Μία μεταγραφή και... αν!
Πού χάθηκες κι εσύ, Μάρκο Νε;
Οι ευχές της Ακαδημίας για τη νέα χρονιά
Πρωταθλητής σε πρόστιμα ο Ολυμπιακός
Μπήκε all in ο Μπέντο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ