ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε κανένα "ψυγείο" δεν μπήκε ο Καρσελά

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μεχντί Καρσελά δεν ταξίδεψε στην Κέρκυρα, επειδή ενδεχομένως "πλήρωσε" την εικόνα του στην Λισσαβώνα. Ωστόσο, η στατιστική δείχνει ότι δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη ο Λεμονής.

Πράγματι, ο Μεχντί Καρσελά δεν έχει κάνει απόσβεση των χρημάτων που ξοδεύτηκαν για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Δεν έχει αποδώσει ούτε το 50% του ταλέντου του και κυρίως των όσων περίμεναν στον Ολυμπιακό από τον Μαροκινό, ο οποίος αποκτήθηκε με την προοπτική ότι θα γινόταν ο βασικός εξτρέμ, ο ποδοσφαιριστής που έλειπε από τη "μηχανή" των πρωταθλητών Ελλάδας.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεμονής λοιπόν αποφάσισε να τον αφήσει στην Αθήνα και να μην τον πάρει στην Κέρκυρα για την αποψινή αναμέτρηση με τους Φαίακες (26/11, 19.30). Τελικά, ήταν έκπληξη ή όχι ο αποκλεισμός του;

Το μυαλό αρκετών ταξίδεψε στο ότι ο Λεμονής απογοητεύτηκε από την εικόνα του στην Λισσαβώνα και για αυτό το λόγο τον άφησε εκτός αποστολής από την Κέρκυρα. Ενδεχομένως να είναι και έτσι τα πράγματα...

Όμως, αν δούμε προσεκτικά τις κινήσεις του 57χρονου τεχνικού, θα διαπιστώσουμε ότι δεν προχώρησε και σε καμιά έκπληξη. Ουσιαστικά, δεν μπήκε σε κανένα “ψυγείο” ο Καρσελά από τον Λεμονή. Κι αυτό, γιατί στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος ο Μαροκινός είναι τις περισσότερες φορές στο... ψυγείο. Κατά συνέπεια ο αποκλεισμός του από την Κέρκυρα ήταν μία συνέχεια των όλων όσων έχουν συμβεί στα περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος επί εποχής Λεμονή.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τι εννοούμε; Ιδού...

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-1. Έπαιξε βασικός και βγήκε στο 52'.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-4: Έμεινε στον πάγκο.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-0: Έμεινε στον πάγκο.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0: Μπήκε στο 75'.

Ολυμπιακός – Πλατανιάς 5-1: Έμεινε στον πάγκο.

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2-1: Έπαιξε βασικός και βγήκε στο 60'.

Κέρκυρα - Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής.

Ο Καρσελά λοιπόν σε σύνολο επτάαγώνων έπαιξε δύο φορές βασικός και βγήκε στο ξεκίνημα του β' μέρους, άλλες τρεις φορές δεν αγωνίστηκε καθόλου,μία φορά μπήκε στο τελευταίο τέταρτο του ματς και άλλη μία δεν μπήκε καν στην αποστολή.

Οπότε, "ρεζέρβα" είναι στα μάτια του Λεμονή για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, εν αντιθέσει με τοChampions Leagueπου αν εξαιρεθεί το ματς του Τορίνο που έμεινε εκτός 18άδας, σε όλα τα υπόλοιπα πήρε φανέλα βασικού από τον Λεμονή (σ.σ. στα δύο με Μπαρτσελόνα και στην Λισσαβώνα).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η σωστή έκφραση ουσιαστικά είναι ότι... παραμένει στο "ψυγείο" ο Καρσελά, γιατί κακά τα ψέματα δείχνει να έχει σοβαρά προβλήματα απέναντι στις κλειστές άμυνες στη Super League Σουρωτή.

Ενδεχομένως αν έκανε ένα καλό παιχνίδι στην Λισσαβώνα, ο Μαροκινός θα ήταν όχι μόνο στην αποστολή, αλλά και στην ενδεκάδα του αγώνα με την Κέρκυρα. Όμως, το κακό με τον Καρσελά είναι ότι δεν βοηθάει και ο ίδιος λίγο τον εαυτό του.

Το πώς θα τονδιαχειριστεί ο Λεμονής από την Δευτέρα (27/11) κι έπειτα, είναι κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά στην παρούσα φάση. Πάντως, με την εικόνα που βγάζει ο Καρσελά, πολύ δύσκολα θα βγάλει από πάνω του την ταμπέλα "ρεζέρβα" που έχει το τελευταίο δίμηνο για τα ματς πρωταθλήματος...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ