ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε καλό κλίμα η σύσκεψη, τι ζήτησαν οι "ερυθρόλευκοι"

Σε καλό κλίμα η σύσκεψη, τι ζήτησαν οι "ερυθρόλευκοι"
INTIME SPORTS

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 21/11 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (13/11). Σε ποια σημεία στάθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός πάει στην Λεωφόρο το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρώτο θετικό σημάδι είναι ότι στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (13/11) επικράτησε ηρεμία και κλίμα που προδιαθέτει για την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών (Αστυνομία, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε παραφωνία στην διεξαγωγή μιας τόσο σπουδαίας αναμέτρησης.

Το ρεπορτάζ από το "ερυθρόλευκο" μέτωπο έχει ως εξής: Οι κύριοι Καραπαπάς, Θεοδωρίδης και Παναγόπουλος εκπροσώπησαν την πειραϊκή ΠΑΕ στην σύσκεψη και στάθηκαν σε τρία σημεία, επαναλαμβάνουμε πάντα σε ήρεμο κλίμα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θυμήθηκαν τα όσα συνέβησαν πέρσι στην Λεωφόρο φέρνοντας σε αμηχανία τους "πράσινους", ενώ ζήτησαν από την Αστυνομία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της αποστολής των Πειραιωτών, τόσο κατά την πορεία και την άφιξη της στο γήπεδο, όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα και την αποχώρηση της.

"Μπορεί κι εγώ να μην συμφωνώ με το ότι ο Περέιρα έφτασε μέχρι το τέρμα, αλλά αυτό είναι τίποτα σε σχέση με τη ζούγκλα εκείνης της ημέρας.

Αν είναι δυνατόν να μιλάτε για προκλήσεις όταν είχαμε να κάνουμε με οργανωμένο σχέδιο να γίνει ζούγκλα το ματς", τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης σχετικά με τα περσινά, αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον του κ. Αλαφούζου.

Ο κ. Θεοδωρίδης μιλώντας με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και της Αστυνομίας υποστήριξε ότι αν συμβεί το παραμικρό, ηθικός αυτουργός θα είναι ο κ. Γιάννης Αλαφούζος, αφού σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" βάζει φιτιλιές πριν το ντέρμπι.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις/προτάσεις, τόσο για τα περσινά όσο και για το τι πρέπει να συμβεί φέτος, ωστόσο αυτό που αξίζει να τονίσουμε ξανά είναι ότι το κλίμα παρέμεινε ήρεμο σε όλη την διάρκεια της σύσκεψης και έγινε ξεκάθαρο ότι υπάρχει διάθεση από όλους να διεξαχθεί σε ανάλογο κλίμα και το ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ