ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε καλό δρόμο του Μανέ στον Ολυμπιακό

Σε καλό δρόμο του Μανέ στον Ολυμπιακό
Μανέ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Κάρλος Μανέ. (VIDEO).

Η περίπτωση του Κάρλος Μανέ έχει πέσει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό εδώ και μία εβδομάδα. Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ (είναι γεννημένος στις 11 Μαρτίου το 1994) έχει προταθεί στην ομάδα του Πειραιά και ο προπονητής Πάουλο Μπέντο θέλει να τον φέρει στο λιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Πορτογαλία, οι επαφές ανάμεσα στους "ερυθρόλευκους" και τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ομάδα στην οποία ανήκει μέχρι το 2020 ο παίκτης, είναι προχωρημένες.

Δεν αποκλείεται άμεσα να σημειωθούν εξελίξεις, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή, και ο Ίβηρας εξτρέμ να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Ο Μανέ έχει ύψος 1.72, είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ έχει παίξει 58 φορές, έχοντας σκοράρει 9 γκολ. Πάρτε μια γεύση από τις ικανότητές του μέσα από το παρακάτω βίντεο:

Είναι αξιοσημείωτο ότι και ο Κάρλος Μανέ, όπως και το άλλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Αντρέ Μαρτίνς, έλαβε μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά, στους Αγώνες του Ρίο. Ο Κάρλος Μανουέλ Καρντόσο Μανέ, όπως είναι το πλήρες του όνομα, μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης (κυρίως δεξιά), αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ